A hó olvad, a hőmérséklet emelkedik - itt az idő a kerékcserére! Természetesen hozza elő a garázsból mindenki az új felniket, mert a napsütésben csillognak csak igazán! Még nincs meg a választottad és igazi örömre vágysz? Az AEZ Steam és az AEZ Steam grafit garantáltan szállítja ezt Neked!

Az AEZ új, sokküllős kereke valódi multitálentum. Klasszikus, mégis sportos kialakításával a prémium könnyűfém garnitúra bármely modern autó dísze lehet. A középrész dekoratív bevésése mélyebb formát kölcsönöz, így a felnik messze kitűnnek az átlag keréktárcsák szürkeségéből.
A felnikkel semmi dolgod nincs, csak felpattintani az autóra, és használni őket. Extra papírmunkára nincs szükség, hiszen hiszen mindkét kivitel jóváhagyott az ECE által.

Jól hangzik, de mi ez az egész?

A keréktárcsák, hasonlóan az összes alkatrészhez, megfelelőségi tanúsítványt igényelnek, hogy felszerelhesd őket az autóra. Azonban, ha egy könnyűfém felnigarnitúra ECE jelzéssel rendelkezik, akkor teljesen kompatibilis a gyártó eredeti keréktárcsáival. Az ET és az osztókör azonos, sőt, a gyártó eredeti felnikupakja is tökéletesen illeszkedik a kerékhez. Ezért a felnigarnitúra minden további regisztráció vagy vizsgálat nélkül felszerelhető.

Az ECE tanúsítvánnyal rendelkező AEZ Steam és AEZ Steam grafit nem okoz kényelmetlen papírmunkát a használat kárára. Szóval, hagyd a téli ködöt magad mögött, és kezdd tiszta lappal a tavaszt!

Tetszenek az AEZ felnik? Még jobban fognak, ha tudod, hogy nem csak TüV-engedéllyel, hanem a hazánkban a hatóságilag extra körök nélkül forgalmiba íratható H-engedéllyel is bírnak, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A márkát itthon az Alcar Hungária forgalmazza, akár fel is próbálhatod termékeiket az autódra a 3D konfigurátor segítségével.