Pengeéles, erős és dinamikus: ezek az új DEZENT SUV téli felni legfőbb jellemzői. A kifinomult duplaküllős kialakítás tökéletes összhangban áll a legfrissebb modellek, úgy, mint az új Volvo XC40 és XC60, az Audi Q2, Q3 és Q5, valamint a BMW X3 modern megjelenésével. Az ECE és a VTA tanúsítványoknak köszönhetően, az új DEZENT TA Silver technikailag 100%-ban alkalmazható ezekre a modellekre.

Az új felni azonban tökéletesen passzol az ázsiai gyártók modelljeire is, úgy, mint a Hyundai Tucson, a Hyundai Santa Fe, vagy a Kia Sportage. Az új kerék erőteljes megjelenését a 780 kg-os maximális terhelhetőség, valamint a 6,5 x 16 és 8,0 x 20 hüvelyk közötti széles méretválaszték is alátámasztja. A klasszikus ezüst és a fekete, polír peremes kivitelben kapható felnik számos viszonteladónál elérhetők a 2019/20-as téli szezonban.

Egyszerűen DEZENT – gyári felniközepekkel és csavarokkal

A DEZENT autóspecifikus felnik kifejezetten egy adott autóhoz kifejlesztett keréktárcsák, melyeknél nincs szükség központosító gyűrűkre a felszereléshez. A legtöbb esetben továbbá a gyártó eredeti felnicsavarjai és anyái, valamint közepei is használhatók.

Új trend a téli felnik között

A polír-peremes felniket gyakran – és tévesen – tipikus nyári kerékként tartják számon, ezért meglehetősen ritkán látni őket az utakon a téli hónapokban. Ez a trend egy ideje szerencsére változni látszik: a szakértők által csak „gyémántvágásként” definiált sötét árnyalatú, a felületük több pontján viszont gyémántvágó eszközökkel a csupasz alumíniumig metszett felnik is egyre divatosabbak a hidegebbik szezonban. A technika még jobban kihangsúlyozza a felnik kialakítását, ami minden autó számára extra eleganciát biztosít.

Télen is biztonságban az SR3 bevonatnak köszönhetően / csak a TA Silver kivitelhez

A DEZENT elkötelezett a kiváló minőségű termékek gyártásában, ezért csak a legjobb alapanyagokkal dolgozik. Az SR3 a német felnigyártó háromrétegű bevonatát jelöli, mely rendkívüli tartósságot garantál, különösen a hidegebbik szezonban.

Méretek és adatok: DEZENT TA silver, DEZENT TA dark

  • Méretek: 6,0x15, 6,0x16, 6,5x16, 7,0x16, 6,5x17, 7,0x17, 7,5x17, 8,0x17, 7,0x18, 7,5x18, 8,0x18, 7,5x19, 8,0x19 hüvelyk
  • felépítés: öntött, egyrészes, 4- és 5-lyukas rögzítés
  • kivitel: ezüst, grafit matt, fekete elülső polírozott
  • Terhelés: akár 810 kg
  • TPMS: 100%
  • VTA: igen
  • ECE: VW Golf, VW Passat, VW T-Roc, Mercedes A-osztály, C-osztály, Audi Q3, Q2, Q5, BMW X1, X3 és még sok más
  • Garancia: 3 év
     

Mit érdemes tudni az Alcar-ról?

Az AEZ, DOTZ, DEZENT márkákat itthon az ALCAR Hungária Kft. forgalmazza.  forgalmazza. A felnik mindegyike hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A kerekekhez remek 3D konfigurátort kínálnak, melynek segítségével Te is felpróbálhatod őket virtuálisan az autódra! Sőt, ha még tovább tuningolnál, kattints és játssz Te is az Alcar Playground alkalmazással, ahol számos egyéb alkatrész közül is választhatsz.