Hét csavart küllő. Az új DEZENT felni egy „tipikus téli kerék”, ami nem csak tökéletesen alkalmas a havas utakra, de csillag alakú kialakításával dinamikus vonalakkal is büszkélkedhet. A propellert formáló küllőkkel a DEZENT TW a klasszikus designt egyedi, turbinás megjelenéssel kombinálja. A felni rendkívül széles körben alkalmazható a kompakt autós szegmens modelljein, lásd VW Golf, VW Passat, Ford Focus, Mercedes A-osztály, valamint további népszerű középkategóriás autók, mint az új BMW 3-as és 5-ös sorozat, a Mercedes E-osztály, vagy akár a piacvezető Audi A6. Négy- és ötlyukas kiszereléseire a DEZENT számos autóhoz ECE, valamint VTA tanúsítványt is kínál.

750 kg-os maximális terhelhetőségével és számos alkalmazási lehetőségével az új DEZENT széles választékot kínál, célcsoportként pedig az költségtudatos vásárlókra fókuszál. A minőségi német felnigyártó két kivitelt készített a TW-ből, az autótulajdonosok a klasszikus ezüst (TW Silver), vagy a fényes fekete, polírozott peremes verzió közül választhatnak (TW dark).

Új trend a téli felnik között

A polír-peremes felniket gyakran – és tévesen – tipikus nyári kerékként tartják számon, ezért meglehetősen ritkán látni őket az utakon a téli hónapokban. Ez a trend egy ideje szerencsére változni látszik: a szakértők által csak „gyémántvágásként” definiált sötét árnyalatú, a felületük több pontján viszont gyémántvágó eszközökkel a csupasz alumíniumig metszett felnik is egyre divatosabbak a hidegebbik szezonban. A technika még jobban kihangsúlyozza a felnik kialakítását, ami minden autó számára extra eleganciát biztosít.

Gyári felniközepekkel és csavarokkal

A DEZENT autóspecifikus felnik kifejezetten egy adott autóhoz kifejlesztett keréktárcsák, melyeknél nincs szükség központosító gyűrűkre a felszereléshez. A legtöbb esetben továbbá a gyártó eredeti felnicsavarjai és anyái, valamint közepei is használhatók.

Ellenállás az elemekkel szemben az SR3 bevonatnak köszönhetően / csak a TW Silver kivitelhez
A minőségi, innovatív SR3 bevonattal a DEZENT a legerősebb védelmet biztosítja a legzordabb körülmények között is. Az első két betű a „Salt Resistant” (azaz sóálló) kifejezésre utal, míg a szám a háromrétegű bevonatot jelöli - alapozó, festék és lakk.

Méretek és adatok: DEZENT TW, TW Dark

  • Méretek: 6.0x15, 6.5x16, 7.0x16, 7.0x17, 7.5x17, 7.5x18, 8.0x18 hüvelyk
  • Szerkezet: öntött, egyrészes, 4 és 5 lyukas rögzítés
  • Kivitel: ezüst, fekete fényes, polírozott peremmel
  • Terhelhetőség: 750 kg-ig
  • TPMS: 100%
  • VTA: igen
  • ECE: VW Golf, VW Passat, Ford Focus, Mercedes A-osztály, Audi A6, BMW 3, BMW 5 és még sok más
  • Garancia: 3 év
     

Mit érdemes tudni az Alcar-ról?

Az AEZ, DOTZ, DEZENT márkákat itthon az ALCAR Hungária Kft. forgalmazza.  forgalmazza. A felnik mindegyike hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A kerekekhez remek 3D konfigurátort kínálnak, melynek segítségével Te is felpróbálhatod őket virtuálisan az autódra! Sőt, ha még tovább tuningolnál, kattints és játssz Te is az Alcar Playground alkalmazással, ahol számos egyéb alkatrész közül is választhatsz.