Az Audi zászóshajója - az A8 - AEZ Steam felnikkel - ezzel a párossal biztosan nem kell szégyenkezned!

Monumentális

Az Audi A8 több, mint egy luxuskivitelű autó, nehéz lenne figyelmen kívül hagyni 5,2 méteres hosszúságát. Négy keréken járó státuszszimbólum, makulátlan, erőt sugároz, nem lehet nem észrevenni, vonzza a bámészkodó tekinteteket. Az új modell a szintén sikeres, 2002-es elődjéhez képest minden paraméterében kissé nagyobb. A hűtőrácstól kezdve - ami hatalmas - a hosszú orron át egészen a lakkcipőkig, ami garantálja a "Wow!" hatást ahogy az éjszakából a nappalba átgurul.

És a "Wow!" hatás tovább folytatódik...

Az ajtócsapkodás már a múlté, a központizár-rendszer puhán, finoman, csendesen zárja az ajtókat, kellemes, bensőséges légkört teremtve a sofőrnek távol a zajos mindennapoktól. A belső tér eleganciát, prémium minőséget tükröz, ami technikai tökéletességgel párosul. Egy gombnyomással elindulva máris egy magánjet fedélzetén érezhetjük magunkat. És ez nem minden: „touch & wish"! Érintsd meg, és kívánj! Ettől a pillanattól kezdve kapcsolók és gombok nélkül élvezhetjük az autózást. Három képernyőn figyelhetjük a különböző információkat, a beszédfelismerés lehetővé teszi a kéz nélküli használatot, a csúcsminőségű hangrendszer automatikusan bújik elő az A oszlopokból, a vezetőülés pedig önmagát pozícionálja.

Szinte önmagát vezeti

Az Audi A8 nem gurul, hanem siklik, mindezt a lehető legbiztonságosabban. Az aktív futóműnek köszönhetően az autó pozíciójától függően minden kerék különállóan emelhető és süllyeszthető. Egy kivételes újítás: ha a rendszer egy esetleges oldalsó ütközést érzékel, az autó enyhén emelkedik, mindez 50%-al csökkentheti az ütközés erejét. Ezenkívül összesen 41 járművezető-támogatási rendszert és akár 400 személyre szabott funkciót kínál a legmagasabb utazási kényelem érdekében.  Mindemelett igaz az is, hogy könnyű elveszni ilyen sok technológiai újítás, lehetőség között...

Rájövünk a nyitjára...

Eleinte a vezetőt segítő rendszerek és kütyük sokasága zavarhatja a vezetést, de a mai okostelefon-használók egy szempillantás alatt megszokják és megtanulják a telepített technológiai funkciókat. Miután megszerezted ezt a tudást és rutinosan használod ezeket a funkciókat, az autózás egy új dimenziójába kerülsz. Az Audi A8 az AEZ Steam felnikkel egy remekművet alkot, kiváló útfekvést biztosítva.

ECE által jóváhagyott remekmű

Az AEZ Steam 265/40 R20-as abronccsal szerelve modern és klasszikus. A felni közepén a kiegyensúlyozott és arányosan lépcsőzetes kialakítású középső terület azonnal szembetűnő, melyet a tervezők egy dekoratív, ötszörös furatozással finomítottak, ezáltal minden irányba megnövelve a kerék optikai mélységét. A 15 sarkos küllő egyesíti az eleganciát és a sportos kialakítást. Az extravagáns ötvözetből készült felni további előnye, hogy ECE-minősítéssel rendelkezik, így nem kell külön engedélyeztetni – egyszerűen helyezze fel és menjen!
Az Audi A8 a technológia új dimenzióit nyitja meg, és az AEZ Steam-mel egy olyan sokoldalú, minőségi párost alkot, ami méltán képviseli ezt.

Az AEZ felnik hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, a felni H-engedéllyel is) bírnak, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. Az AEZ felniket itthon az Alcar Hungária forgalmazza, nézz szét náluk, ha ebben a márkában gondolkozol!