Egy Range Rover Discovery volánjánál az utolsó dolog, ami miatt aggódni kell, az a magas járdaszegélyek, vagy a kátyúk okozta bosszúság. A magas padlólemeznek, a széles sárvédőíveknek és a méretes kerekeknek köszönhetően az SUV minden akadályon könnyedén átgördül. Ráadásul a maga 4,6 méteres hosszával és 2.07 méteres szélességével a Discovery még remekül is mutat. A hátsó traktust a két részből álló LED-lámpák, az elsőt pedig a kidomborodó motorháztető és a masszív rács dobja fel.

Kompakt arányok kívül, rugalmasság belül. Függetlenül attól, hogy családi használatról, vagy vidéki utazásról van szó táskákkal és poggyászokkal, az SUV minden alkalomhoz tökéletesen idomul. Lehet egy 7 férőhelyes kisbusz, extra kézipoggyász-helyekkel, vagy akár egy prémium terepjáró, melybe a hátsó üléstámlák lehajtásával 1.794 liternyi csomag pakolható.

Erőteljes hajtás

Az impozáns SUV megpakolt tömege akár a 3,5 tonnát is elérheti, ami erőteljes hajtást igényel. A Range Roverhez háromféle négyhengeres dízel aggregát (150, 180 és 240 LE), és két négyhengeres benzines erőforrás érhető el (200 és 249 LE). Az off-road használatra való tekintettel a Discovery beépített hibrid meghajtással is rendelkezik.

Ideális társ

Egy SUV kaliberű jármű hozzá méltó támogatást is igényel. Az AEZ Panama 10x21 hüvelykes méretben, 42-es ET-vel tökéletes választás a Discovery-re: rendkívül erős, friss megjelenésű - egy verhetetlen kombináció, ami nem csak jól néz ki, hanem megbízhatóságot is egyben. Felninként akár 1.026 kg-os terhelhetőségével, valamint a 19 és 64 közötti ET-tartományával az AEZ Panama rendkívül széles körben alkalmazható, akár váltott fitmenttel is. A habot a tortán pedig az ECE tanúsítvány jelenti, mellyel a felni számos modellre külön papírmunka nélkül felszerelhető.

Itt az idő az új felfedezésekre az AEZ Panama és a Range Rover Discovery segítségével!

Mit érdemes tudni az ALCAR-ról?

Az AEZ, DOTZ, Dezent márkákat itthon az ALCAR Hungária Kft. forgalmazza. A felnik mindegyike hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A kerekekhez remek 3D felni konfigurátort kínálnak, melynek segítségével Te is felpróbálhatod őket virtuálisan az autódra! Sőt, ha még tovább tuningolnál, kattints és játssz Te is az ALCAR Playground alkalmazással, ahol számos egyéb alkatrész közül is választhatsz.