Info lorem ipsum szöveg

Teszt Ford Mondeo 2,5T – Menedzser autó

Nagy autó, nagy motor, ráadásul turbóval. Ez itt a Kánaán vagy csak egy menedszer harceszköz?

Teszt Opel Astra 1.6 Turbo TwinTop – Top Astra

Turbómotor és nyitható tető, kell ennél több egy jó kis autózáshoz? Igen, telitank. Mindez megvolt, így az Astra Twintop falta a kilométereket.

Teszt Mazda 2 TE Pro: Futárkodnék vele

Élvezetes kis autó lett a Mazda 2. Jó vezetni, nem fogyaszt sokat, de azért Bécsbe nem mennék vele túl sokszor.

Teszt Ford Focus CC - Élményautó

Már 2004-ben elkészült a Focus CC tanulmányváltozata, de két évig lapultak a tervei a fiókban, mire nekiálltak a sorozatgyártásnak. A teszt után érthetetlenül álltunk a kérdés előtt, miért nem akarták ezt az autót azonnal?

Teszt Kia pro_cee’d 2,0 CRDI TX – Tömör gyönyör

A Kia az új cee’d-del nagyon előretört a piacon. Az izgalmasabb coupé-változat, a Pro_cee’d teljessé teszi a modellcsalád kínálatát, és dögös megjelenésével, erős motorjaival újabb vevőréteget csalhat át a Kiához.

Teszt Cadillac BLS 2.0 Turbo – Meglepetés autó

Ennyi könnyedséget nem gondoltam egy amerikai autóról. És azt sem, hogy lehet, a Cadillac BLS teszt után ezt a kocsit választanám a klasszikus európai presztizsmárkák helyett.

Teszt Opel Astra Sedan: Az ésszerű

Első pillantásra azt hittem, hogy valami átdolgozott Vectra. Pedig Opel Astra, az új négyajtós változat, bő négymillióért.

Teszt Peugeot 308 1,6 HDI Prémium - Evolúció

Józan fejlesztés eredménye a Peugeot 308, ezt érezni az autót használva. Telitalálat a kis dízelmotor.

Teszt Seat Altea 2.0 TFSI freetrack – Így is jó

Szinte mindegy melyik kaszniba teszi be a Seat a kétliteres turbót, minden kocsiból élményautót varázsol. Mellékesen a freetrack kivitelben is van fantázia.

Teszt Volvo C30 1,6 Kinetic – Bárány a farkasbőrben

Egyéni autó a Volvo C30, a legkisebb motorral azonban inkább csak a megjelenése unikum. Bár érezni a prémium lényeget, kell több lóerő.

Teszt Hyundai i30 1,6 CRDi – Mindent tud amit a nagyok

A Hyundai az i30-cal (és a Kia Cee’d-del) megmutatja a világnak hogyan kell alsó-középkategóriás autót építeni. A top-full i30-at próbáltuk, koreai prémium.

Teszt Volvo V70 D5 – Farnagy

Az új Volvo V70 jó értelemben éleszti fel a klasszikus volvóságot. Míg az előző generáció a sportosság felé kanyarodott, ez nyíltan felvállalja, hogy a komfort a jelszava.

Bemutató Renault Kangoo – Túlnőtt magán

Az új Renault Kangoo nagyot nőtt, de a Renault ígérete szerint az árak nem nőnek méretarányosan! Áprilistól lesz kapható, de már kipróbálhattuk!

Teszt Peugeot 207 SW 1.6 HDI Prémium – Nagyvonalú kiscsaládos

A Peugeot 207 SW egy nagyon jó vonalú kombi lett. Persze ez a tulajdonsága kevés ahhoz, hogy megbírkózzon a konkurenciával, amely hasonlóképpen ütőképes. Milyen kártyái vannak még?

Teszt Chevrolet Epica 2.0D AT – Klasszicista

Nem lelkesedtem, hogy bele kell ülnöm, viszont a teszt végén nem akaródzott visszaadni. Jól sikerült kocsi a Chevrolet Epica.

Kipróbáltuk a Citroen Nemo-t

Városi zúzásra készült futárautónak a Citroen Nemo. A mini-teherautó nettó 2,2 millió forintért száll harcba.

Teszt Opel Astra – Középút

Az Opel Astra az első generáció megjelenése óta az egyik legfontosabb résztvevője a magyar piacnak. Nemrég frissítették, az új, 1,6 literes motorral próbáltuk.

Teszt Nissan Tiida 1.6 Acenta – Minek nevezzelek?

A japán bevezetés után két évvel Európában is kapható a Nissan Tiida. Kategóriareformer vagy elhibázott koncepció az autó?

Teszt Audi S3 – Fölény S

Az Audi S3-at jól kitenyésztették Ingolstadtban! Előnye a nagyobb teStvéreivel szemben, hogy kompakt méretei miatt nagyon mozgékony és érezhető.

Teszt Mazda 3 MPS – Japán vágta

A Mazda 6 MPS kemény volt és nagyon élvezhető, nem csoda, hogy vártuk a szintén púpos orrú kistestvért, a Mazda 3 MPS-t. A teszt nem okozott csalódást: 260 lóerős autó erejére a Mazda rá is játszik.

6 7 8 9 10 11 12
Összesen 222 találat 12 oldalon