Info lorem ipsum szöveg

Teszt Fiat Doblo 1.6 Mjet Panorama Emotion – Mindegy csak nagy legyen

Az olaszok a méret alapigényére hajtottak rá az új Fiat Doblo megépítésekor. Alapvetően jó gondolat, csak már szinte túl nagy lett az autó. De nem ez az igazi gyengéje a kocsinak.

Teszt Nissan Navara SE – Legény a gáton

Ma Magyarországon egy pick-up feltűnésekor az emberek java arra gondol: megjött a vállalkozó az áfa-spóroló terepjárójával. Pedig a Nissan Navara némileg több ennél.

Teszt Toyota Auris HSD – Sikerült darab

Annyira szépen működik a Toyota Auris HSD hibrid és olyan jól összerakták, hogy hajlandó lennék lemondani érte a hat henger és a fickós kasznik bűvöletéről. Jóleső hibrid!

Teszt Nissan Qashqai +2 2.0 Tekna – Közös többszörös

A Nissan Qashqai +2 tesztautóban ülve tűnt fel, hogy milyen sok Qashqai rohangál az utakon. Észrevétlen szépen megkedvelte a nép ezt a típust, és a teszt után úgy vélem még többen kedvelnék, ha anyagilag tehetnék.

Gyorsteszt: új Citroen C4

Hat légzsákkal, nagyobb kasznival és takarékosabb motorokkal érkezett meg az új Citroen C4. Két motorral próbáltuk, mindkettő 1,6 literes, csak az egyik benzines THP, a másik dízel e-HDI.

Teszt Renault Mégane CC – Téli fagyi

A kabriók télen mindig időszerűtlenek voltak, kivéve mióta megjelentek az üvegtetők. A Renault Mégane CC a kabriózás élményéből nyújt befagyás nélkül.

Teszt Opel Insignia Sports Tourer 1.6 Turbo Sport – Sport-társ

Miért ne lenne elég egy egyhatos motor egy középkategóriás autóba? Csak turbó kell rá. Teszteltük az Opel Insignia kombi változatát az 1,6 literes turbó motorral.

Teszt Honda Insight – Mondj el egy IMA-t

Nem akartam senkit becsapni, így ugyanúgy jártam a Honda Insight tesztautóval, mint bármi mással. Nem próbáltam keveset fogyasztani, nem játszottam zöldet. Így legalább kiderül jó-e az autó.

Teszt Alfa Romeo MiTo 1.6 JTDm - Talján vadóc

A legkisebb Alfát, a Mito-t nem titkolt szándékkal a Mini vetélytársának szánták az olaszok. 1.6-os JTDm erőforrással, Distinctive felszereltséggel teszteltük.

Teszt Skoda Fabia 1.2 TSI – Sportra hangolt

Ha nem pusztult volna el az angol autóipar, ezzel a színösszeállítással akár egy újkori sportos Rover, vagy Triumph kisautó is lehetne a Skoda Fabia. Főképp a lelkesítő 1.2 TSI turbómotorral!

Teszt Fiat Punto Evo Multiair Turbo Sport – Megint meghajtottam

Állni kell a gázon az a helyzet, ez az autó ezt szereti és vele a sofőrje is. Kifinomulnak a vezető traffipaxot érzékelő szervei, ez szükséges, ha a Fiat Punto Evo Multiair Turbo Sport a tesztautó. Persze hibák is vannak, de ez most mellékes.

Teszt Kia Venga 1.4 CRDi – Az őszinte autó

A Kia Venga nem akar többnek látszani, mint ami. Jól használható autó a mindennapokra parasztvakítás nélkül.

Teszt Chevrolet Spark LS+ – Kicsi és nyúzható

Most az új Chevrolet Spark egyliteres, alapmotoros verzióját teszteltük, igaz nem fapad felszereltséggel. Azért annyira nem fogyaszt keveset.

Teszt Fiat Qubo 1.3 MJet Trekking - Spórol a család?

Egy kisméretű autó alapjain egy családi funkciókkal bíró kocsi jófej körítéssel. Érezni a haszonjármű eredetet, mégis jó a hangulata.

Gyorsteszt új Suzuki Swift - Nem népautó többé

Ma még a régi Swift 2,4 millióért elvihető, ellenben a jövő hónapban az új Suzuki Swift 3,175 milliós áron mutatkozik be. Az ígéretek szerint nem is lesz olcsóbb, merthogy annyival többet tud a réginél.

Teszt Audi A3 1.6 TDIe - Klasszikusan jó

Azt nem tudom, hogy milyen körülmények között fogyaszt 3,8 litert százon az Audi A3 TDIe, a teszt egy hete rövid a kiderítésére. De azt tudom, hogy az átlagnál kevesebbet fogyaszt és jobb vele autózni.

Teszt Renault Fluence 1.5 dCi Exception – Nem kell mindig kaviár

A full extrás Renault Fluence-t teszteltük az egyötös dCi erősebb, 105 lóerős változatával, hatgangos váltóval, spoilerkészlettel, meg mindenféle jóval, amit találtak a Renault extra-polcain, de nem mind tetszett.

Teszt Citroen DS3 1.6 THP – Francia forradalom?

Rég néztek meg annyian tesztautót, mint a Citroen DS3-at. Vezetni is jó, hátul ülni kevésbé, így nem drága kisautó, inkább mutogatós rétegjármű. Kétségtelenül egyéniség, de tudja-e amit a kinézete ígér?

Teszt Alfa Romeo 159 SW 1750 TBi - Gonosz pofa

Igazi hím-autó az Alfa Romeo 159 SW 1750 TBI, azaz a kombi, turbó-benzines középalfa. Tudom az alfások szeretik a pirosat, de ennek a kocsinak a fekete áll igazán jól.

Teszt Citroen C3 1.4 VTi - Fiúsabb lett

A szupergömb első generációs Citroen C3-at egy fiúsabb kinézetű típus váltotta le. De azért nem lett annyira fiús, hogy a sportosságáért válasszuk.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 222 találat 12 oldalon