Info lorem ipsum szöveg

Gyorsteszt Renault Fluence – Négyajtós piactipró?

A korábbi Renault Mégane generáció négyajtós változata siker volt a piacon. A Fluence is követné, az alapadottságai megvannak, köztük a relatív olcsó ár is.

Teszt Škoda Octavia Kombi 1.6 CR TDI – Újabb kombináció

A szuper-ésszerű, gazdaságos, praktikus és, kis megnyugtatásként, a jó autók sorát gazdagítja a Škoda Octavia a VW-konszern kis egyhatos dízelével felszerelve.

Teszt VW Golf Plus 1.6 CR TDI - A szükséges plusz

A szép csendben megújult VW Golf Plus a frissen fejlesztett 1,6 literes CR TDI motorral járt nálunk. Alig evett, inkább hosszútávú utazásra lőtték be a németek.

Gyorsteszt: Toyota Land Cruiser 150 Prado és a többiek

Jóleső sarazásra hívott minket a Toyota, a főszerepben a Land Cruiser, de ha már ott voltunk a RAV4, Urban Cruiser és Hilux modelleket is lehetett nyúzni. A lényeg a 4x4 hajtásképlet.

Teszt Skoda Superb Ambition 2.0 PD TDI DSG – Jár a főnöknek

Olyan józan főnökös autó a jól felszerelt, automata váltós Skoda Superb. Nem a full, de amit nyújt az is bőven elég. Térmániások előnyben.

VW Caddy Life 4Motion 1.9 PD TDI – Télire

Családi mindenes egy kis ráadással a VW Caddy 4Motion. Összkerékhajtású dobozautó, sok praktikummal, unaloműző belsővel.

Volkswagen Polo 1,4 16V Comfortline – Golf pótló?

A VW Polo, mióta csak létezik, meghatározó jelenség a kisautó-kategóriában, bár talán nem olyan mértékben, mint nagyobb testvére, a Golf a sajátjában. Most megújult, de legjelentősebb konkurensei sem régiek, ráadásul népes a kategória. Hogy állja meg a helyét közöttük a Polo, ez itt a kérdés.

Teszt SEAT Exeo 2.0 TDI – Vették a passzt

A SEAT első középkategóriás négyajtósa, az Exeo, nem titkoltan a korábbi Audi A4 módosított utángyártása. A prémium autók technikai fölénye nem engedte elavulni a konstrukciót. Sőt...

Teszt Peugeot Partner Tepee és Citroen Berlingo Multispace: Két autó, egy eset

Egy gyártósoron két márkajellel készülő igazi családi autó a Citroen Berlingo Multispace/Peugeot Partner Tepee páros. Az 1,6-os dízelmotor nagyon ott van, a haszonjármű rokonságnak majdnem csak az előnyeit érezni.

Megjött az új Fiat Punto Evo – Evolúciós elmélet

Először azt hittem valami ördögi sportgépet takar az EVO jelző, mint mondjuk a Lancia Delta esetén. Kijózanítottak, ez a Grande Punto ráncfelvarrása, de miután a Grande is kínálatban marad, így kellett valami megkülönböztető név, így született az Evo.

Teszt Toyota Avensis 2.2 D-CAT automata – Sima ügy

Cseppet sem kihívó, nem feltűnő, szép nyugiban nyújt olyan szintű autózást a legdrágább Toyota Avensis változat, amit más gyártók csak a prémium kategóriában nyújtanak.

Teszt Citroen C5 1.6 HDI – Vártam rá

Annyi mindent halottam már a Citroen C5-ről, hogy nagyon vártam a tesztet. Nagyobb motorral volt már nálunk, de nem nálam.

Teszt Renault Clio Grandtour – jó kombináció

A Renault Clio kombi változata, a Grandtour formásra sikerült, ráadásul a használati értéke is magas. A kis dízelmotorral kimehetünk a világból.

Teszt Skoda Octavia 1.4 TSI – turbós a lelkem

Az alap Skodák nem arról híresek, hogy túlzottan izgalmasak lennének. Az Octavia új kis turbós motorja nem sporterőmű, de sokkal jobb használni, mint a szívómotorokat és nem mellékesen az unalom faktort jelentősen csökkenti.

Teszt Peugeot 107 1.0 Trendy – Told neki

A Peugeot 107, amellett, hogy nagyon környezetbarát módon a széndioxid kibocsátása 106 g/km, jól használható városi kisautó. Csak nálunk nem kapott lehetőséget a kis fogyasztásra.

Teszt Toyota Urban Cruiser D4-D AWD – Eljön az ideje

Igazán egy prémium kisautó a Toyota Urban Cruiser, akinek lassan eljön az ideje. Csak kell egy kis eső, majd hó…legalábbis az összkerékhajtású változatnak, hogy igazán értékelni lehessen a tartalékait.

Gyorsteszt – Skoda Yeti, aki nem hegyiember

Se nem hegyiember, se nem mumus a Skoda Yeti. A cseh gyár a tervezettnél fél évvel előbb dobta piacra a SUV kategóriás Yeti-t, legyen mit venniük az embereknek.

Renault Thalia 1.5 dCi Privilége: Népvágy?

A Renault Thalia a megjelenésekor pont eltalálta az olcsó autó iránt támasztott tömegigény követelményeit. Versenyképes az autó a mai piaci környezetben is?

Teszt Peugeot 308 CC 2.0 HDi – Napcsapda

A nyitható tetejű autók varázsa a Peugeot 308 CC esetén is érvényesül. De nagyon. A tesztautót zavarbeejtőn bámulták, akkor is, ha csukva volt a teteje.

Lancia Delta 1.6 Multijet Oro – A formás olasz

Az utóbbi idők egyik legszebb karosszériájával érkezett meg az új Lancia Delta. A Lancia úgy látszik folytatja az útkeresést.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 222 találat 12 oldalon