Info lorem ipsum szöveg

Az éves Carstyling.com Tuning Show legfrissebb hírei, információi.

AMTS 2014 videó - 3. rész!

Készülj fel a az Autó, Motor és Tuning Show 2015 eseményeire a legutóbbi felvonásról készült videókkal. Minden héten új epizóddal jelentkezünk, egészen a a show kezdetéig, melyekkel újra átélheted a gigantikus rendezvény hangulatát!

AMTS 2014 videó - 2. rész!

Készülj fel a az Autó, Motor és Tuning Show 2015 eseményeire a legutóbbi felvonásról készült videókkal. Minden héten új epizóddal jelentkezünk, egészen a a show kezdetéig, melyekkel újra átélheted a gigantikus rendezvény hangulatát!

AMTS 2014 videó - 1. rész!

Készülj fel a az Autó, Motor és Tuning Show 2015 eseményeire a legutóbbi felvonásról készült videókkal. Minden héten új epizóddal jelentkezünk, egészen a a show kezdetéig, melyekkel újra átélheted a gigantikus rendezvény hangulatát!

Nyerj egy sportautót a belépőjegyeddel!

tavalyi évhez hasonlóan idén ismét egy autó a fődíj az Autó, Motor és Tuning Show-n, ami egyenesen a Carstyling.hu tuning garázsából gurult ki!

Találkozz élőben az AMTS 2015 nyereményautójával!

Bizonyára a márka kedvelőin kívül sem lehetnek túl sokan, akik ne tudnának az idei ősz legnagyobb márkatalálkozójáról, melyre most hétvégén, a Hungaroringen kerül sor.

AMTS 2015: március 20-22. Hungexpo!

Immáron hivatalos: tavasszal ismét vár mindenkit Magyarország legnagyobb autós-motoros kiállítása és show-ja, az Autó, Motor és tuning Show (AMTS) a Hungexpón!

Nemzetközi elismerés az AMTS szlovák partnereinek

Az AMTS nemzetközi felhozatalának évek óta oszlopos tagja a szlovák tunerek közössége, akikkel a kezdetek óta remek partneri kapcsolatot ápolunk. Mindez északi szomszédaink részéről főként két fiatalembernek köszönhető, akik nem akármilyen díjat vehettek át június végén!

Minden rekord megdől az idei AMTS-en!

Minden eddiginél több látnivalót, programot és érdekességet tartogat a hétvégi Autó, Motor és Tuning Show, ami a rendezvény történetének eddigi legkomolyabb durranása lesz!

Hififutár stand az AMTS 2014-en!

Mindenkit szeretettel vár a Hififutár.hu. Standjukon a Tatabányai Corridor autóhifivel együttműködve bemutatnak egy fantasztikus HERTZ-STP-JVC VW Caddy showautót, valamint szintén a Corridoros csapat hozza a Full DA Audison Seat Leon Fr-t.

AMTS 2013 videó - 8. rész!

Készülj fel a az Autó, Motor és Tuning Show 2014 eseményeire a tavalyi felvonásról készült videókkal. Minden héten új epizóddal jelentkezünk, egészen a a show kezdetéig, melyekkel újra átélheted a gigantikus rendezvény hangulatát!

Mercedes-Benz az Autó Motor Tuning Show-n

Az autóipar múltja, a jelene és a jövője is megjelenik a Mercedes-Benz révén hétvégi Autó Motor Tuning Show-n és a rendezvény keretein belül megnyíló ?Magyarok a világ járműgyártásában? című kiállításán, Hungexpo területén.

Van, amit érdemes kipróbálni!

Az idei Autó, motor és tuning show egyik izgalmas szereplője a Suzuki SX4 S-Cross. Az autóval a Suzuki egy új kategóriát alkotott, felfedezhetőek benne a népszerű városi terepjárók, a kombik, az egyterűek és a szabadidőautók tulajdonságai.

PREMIUM CAR DESIGN az AMTS-en!

A prémium és luxusautó tuning hazai élvonalbelivképviselője, a PREMIUM CAR DESIGN idén először képviselteti magát az AMTS kiállításon. Az elmúlt években számtalan BMW és Porsche átépítés fűződött a nevükhöz, de ugyanúgy a repertoárjukba tartoznak a Mercedes-Benz, Audi és akár a Ferrari átalakítások is.

Az AMTS hivatalos energiaitala a WATT!

Az Autó, Motor és Tuning Show személyzete, vendégei és kiállítói energiaszintjének hivatalos támogatója a WATT Energy Drink, mely új ízben a rendezvényen mutatkozik be először!

Öreg Skodából tanulmányt: AK47 King Rabbit

Hat éve már, hogy a cseh AK-47 műhely megépítette ?King Rabbit? névre hallgató különleges koncepcióját. Az eredetileg Skoda Rapidként született veterán tuningautó a kinti szcéna egyik legkomolyabb gyöngyszeme.

Magyarországon először: Alfa Romeo 4C!

Idén soha nem látott számban vesznek részt autós importőrök az Autó, Motor és Tuning Show-n, ami számos exkluzív látnivaló hoz magával új gépjárművek terén is.

Federal gumi akció az AMTS-en!

Bár a hét végén rajtol az AMTS a budapesti vásárterületen, ahol a Federal Tire is képviselteti magát, a sportgumi specialista már meghirdette és elindította a show-ra szóló vásárlási akcióját. Akár ma is lehet a jelentős kedvezményt kihasználva vásárolni az idén 60 éves gumiabroncs-gyár termékeiből!

Minőségi termékekkel az O.CT Tuning újra az AMTS-en!

Minőségi tuningban egyáltalán nem lesz hiány az idei Autó, Motor és Tuning Show-n. Ezt a frontot erősíti a szakma egyik hazai éllovasa, az O.CT Tuning Hungária Kft is, aki ismét igényes felhozatallal érkezik a rendezvényre.

Volkswagen Scirocco épül át élőben az AMTS-en!

A Carstyling.hu Tuning Show immáron ötödik éve hagyományos programja az élő autóátépítés és tuningolás. A programhoz idén is egy ritka, exkluzív járművet is választottunk alapul!

OSRAM: 360.000 forintnyi ajándék és extra kedvezmények az AMTS-en!

A Vilagitas.eu fényforrás webáruház az Osram legnagyobb hazai e-kereskedőjeként, több mint 4000 különböző fényforrást kínál Neked webshopjában, díjmentes kiszállítással akár 6000 Forinttól. 

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Összesen 417 találat 21 oldalon