Info lorem ipsum szöveg

Az éves Carstyling.com Tuning Show legfrissebb hírei, információi.

Még mindig gondolkozol, mi legyen az ajándék Valentin napra?

Lepd meg kedvesed Valentin napra egy belépőjeggyel szezonnyitó rendezvényünkre! Az Autó, Motor és Tuning Show idén még több élménnyel, látnivalóval és programmal vár, jegyeddel ráadásul akár egy BMW Z4 Roadstert is nyerhetsz!

AMTS 2015 videó - 2. rész!

Készülj fel a az Autó, Motor és Tuning Show 2016 eseményeire a legutóbbi felvonásról készült videókkal. Minden héten új epizóddal jelentkezünk, egészen a a show kezdetéig, melyekkel újra átélheted a gigantikus rendezvény hangulatát!

Miss AMTS 2016 - jelentkezz most!

Ezúttal sem kicsi a tétje idei szezonnyitó rendezvényünk szépségversenyének. A Miss AMTS dobogósai nem csak értékes díjakkal gazdagodhatnak, de a győztes egyúttal a nemzetközi verseny döntőjébe is bekerül!

AMTS 2015 videó - 1. rész!

Készülj fel a az Autó, Motor és Tuning Show 2015 eseményeire a legutóbbi felvonásról készült videókkal. Minden héten új epizóddal jelentkezünk, egészen a a show kezdetéig, melyekkel újra átélheted a gigantikus rendezvény hangulatát!

BMW Z4 Roadstert nyerhetsz a 2016-os AMTS-en!

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az Autó, Motor és Tuning Show-n! 2014-ben kabriót, 2015-ben sportautót sorsoltunk, ezúttal pedig megkapod mindkettőt egyben: a nyeremény egy vérbeli, hátsókerekes roadster, a BMW Z4!

Nincs ötleted Karácsonyra?

Lepd meg autó-és motorimádó szeretteidet egy belépőjeggyel szezonnyitó rendezvényünkre, az Autó, Motor és Tuning Show-ra, mely 2016-ban újra rengeteg élménnyel, látnivalóval és programmal vár!

Hogyan jelentkezz autóddal / kluboddal az AMTS-re?

Hasonlóan az eddigi évekhez, idén is már jóval a rendezvény előtt kezdetét veszi a jelentkezési időszak az AMTS-re. Habár a hivatalos weboldalon minden pontosan le van írva, rengetegen kérdezitek, hogyan kell jelentkezni, íme egy kis szájbarágó.

AMTS 2016: március 18-20. Hungexpo!

Örömmel tudatjuk a tisztelt egybegyűltekkel, hogy tavasszal ismét vár mindenkit Magyarország legnagyobb autós-motoros kiállítása és show-ja, az Autó, Motor és Tuning Show a Hungexpón!

Ne hidd, hogy csak tuning

Nem olyan nagy beszámoló, csak egy gyors végig futás a pavilonokon. És így gyors képbe hozás.

AMTS rajtolás, mi is ott vagyunk

Tegnap kitoltuk a gépeket az OKtuning.hu standra. Az autók finomak, a fényt meg kapom a szemben lévő Infiniti gyári standról, mögöttünk meg német wágenek, jó hát a hely! 

Kiss Norbi és a BRP Can-Am Spyder az AMTS-en

Péntek délelőtt 11-kor, az A pavilonban, a Miferfiak és a JetPower standján (64-es) mutatkozik be a nagyközönség előtt elsőként a BRP Can-Am Spyder 2015-ös cafe racer változata.

Az AMTS hivatalos energiaitala a WATT!

Az Autó, Motor és Tuning Show személyzete, vendégei és kiállítói energiaszintjének hivatalos támogatója a WATT Energy Drink, mely új ízben a rendezvényen mutatkozik be először!

Michelisz Norbi és Gyutai Adrián az AMTS-en!

Az idei showra a magyar autó- és motorsport két kiemelkedő alakja, Michelisz Norbi és Gyutai Adrián is ellátogat. A neves pilótákkal - versenygépeikkel együtt - a MOL standján találkozhatsz!

Belga tunerek és a GR8 Magazin az AMTS-en!

Mint tudjuk, a jubileumi Autó, Motor és Tuning Show-ra összesen 15 ország átépített autóit várják a szervezők. A színes és népes felhozatalban idén ismét találkozhatunk a belga V.A.G. United csapat új építéseivel.  részeként, az eddig látott leginkább nemzetközi Carstyling.hu Tuning Show-ra kerül majd sor. A több, mint 150 külföldi autócsoda között, ezúttal Belgiumból is találni látnivalót!

Ennyi program még sohasem volt az AMTS-en!

Azt eddig is tudtuk, hogy nem mindennapi időtöltésnek ígérkezik a jubileumi Autó, Motor és Tuning Show, a 10 társrendezvény programjait összegezve azonban biztos, hogy egy perc szünet sem lesz, amíg valami ne történne odakint. Sőt!

Hififutár: óriási akciókkal ismét az AMTS-en!

Az AMTS állandó kiállítója a Hififutár most is sok érdekességgel várja kiállítás látogatóit. Új autók, új termékek, új lányok és a régi, jól megszokott szakértelem.

Ifjabb Tóth ismét harcra kész!

Jó hír ez a ralirajongók számára, hiszen a hétszeres abszolút magyar bajnok nagy dobásra készül: három év kihagyás után visszatér a versenypályákra - egy Peugeot 208 T16 R5 volánja mögött. Minderről pedig az AMTS színpadán is beszámol majd!

OSRAM önálló standdal az AMTS nemzetközi kiállításán

Budapest, 2015. március 16. - Az OSRAM először, önálló standdal jelenik meg az idén 10. alkalommal megrendezett AMTS - Autó, Motor és Tuning Show rendezvényen. A világ vezető járművilágítási gyártójának LED és halogén termékeivel felszerelt Ford Focus autóval, az A pavilon 51. standján találkozhatnak a látogatók.

Ott voltál velünk mindegyiken?

Tíz hosszú éve már, hogy Szegeden először nyitotta meg kapuit az AMTS elődje, a Carstyling.hu Sportautó és Tuning Show. Nosztalgiázz velünk és lapozz bele az elmúlt évtized galériáiba!

AMTS 2015 találkozó jelentkezés!

FIGYELEM! A Carstyling.hu Tuning Show 2015 tuning találkozójára / hangnyomás versenyére érkezőknek legkésőbb március 17-én 12:00-ig van lehetősége jelentkezni az oldalon!

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Összesen 417 találat 21 oldalon