Info lorem ipsum szöveg

Az éves Carstyling.com Tuning Show legfrissebb hírei, információi.

AMTS 2015 videó - 4. rész!

Készülj fel a az Autó, Motor és Tuning Show 2016 eseményeire a legutóbbi felvonásról készült videókkal. Minden héten új epizóddal jelentkezünk, egészen a a show kezdetéig, melyekkel újra átélheted a gigantikus rendezvény hangulatát!

Nimrod Performance: Genfből egyenesen az AMTS-re!

Átépített szuper sportautókból sem lesz hiány az idei AMTS-en, a legdrágább példányokból pedig ráadásul egy hazánkban tevékenykedő cég is hoz egy szép csokorral. Rögtön azután, hogy Genfben hivatalosan is bemutatták őket. A Nimrod Performance háza táján jártunk!

Kémvideó: tudod már, mivel készül Szántó Niki az idei szezonra?

Lázasan folynak az előkészületek hazánk vitathatatlanul legnevesebb női driftversenyzője, a 2014-es bajnok, Szántó Nikolett garázsa táján. Hogy mi várható az idei szezonra Nerom3 csapatától, egyelőre a legnagyobb titok övezi - valaki mégis megpróbálta idő előtt kikémlelni!

AMTS 2015 videó - 3. rész!

Készülj fel a az Autó, Motor és Tuning Show 2016 eseményeire a legutóbbi felvonásról készült videókkal. Minden héten új epizóddal jelentkezünk, egészen a a show kezdetéig, melyekkel újra átélheted a gigantikus rendezvény hangulatát!

Csipetnyi amerika: az AmCars ismét az AMTS-en!

Az AmCars idén is olyan különlegességeket hoz magával, amiket a magyar közönség még nem láthatott - legalábbis az AMTS keretein belül biztosan nem. A klasszikus amerikai autókkal és azok találkozóival foglalkozó társulat standját az 'A' pavilonban találod majd meg!

Tunin-GOLD magad FEIL ajándék gyémánttal az AMTS-en!

Örömmel jelenthetjük be, hogy a 2016-os AMTS partnerei közé lépett a FEIL (feil.hu), aki értékes ajándékokkal és meglepetésekkel készül az idei show-ra! A neves hazai gyémántgyűrű specialista rendkívül gavallér módon készül a rendezvényre, melyről nem kevesen fognak igen értékes ékszerek társaságában távozni. Nézzük, mit is kapunk a FEIL-től:

Paul Walker emlékautó - debüt az AMTS-en!

A Crazy Tuning nem először jár már hazánk legnagyobb szezonnyitó autós-motoros seregszemléjén, a lelkes nagyváradi csapat pedig minden évben készül valami csemegével.

Hangnyomás versenyszezon: start az AMTS-en!

Kedves Versenyzők, leendő Versenyzők és autóhifi őrült barátaink! Mint az előző években, az idei Hangnyomás Szezon is az AMTS (Autó, Motor és Tuning Show) keretei közt kerül megrendezésre, a jól megszokott beltéri formában.

Szavazz Te is, kik jöjjenek Bodensee-ről az AMTS-re!

Hasonlóan a korábbi évekhez, az idei Autó, Motor és Tuning Show nemzetközi élményanyagának számos fénypontja ismét Európa legnagyobb tuning kiállítása, a Tuning World Bodensee szervezőinek köszönhetően érkezik hazánkba!

Még mindig gondolkozol, mi legyen az ajándék Valentin napra?

Lepd meg kedvesed Valentin napra egy belépőjeggyel szezonnyitó rendezvényünkre! Az Autó, Motor és Tuning Show idén még több élménnyel, látnivalóval és programmal vár, jegyeddel ráadásul akár egy BMW Z4 Roadstert is nyerhetsz!

AMTS 2015 videó - 2. rész!

Készülj fel a az Autó, Motor és Tuning Show 2016 eseményeire a legutóbbi felvonásról készült videókkal. Minden héten új epizóddal jelentkezünk, egészen a a show kezdetéig, melyekkel újra átélheted a gigantikus rendezvény hangulatát!

Miss AMTS 2016 - jelentkezz most!

Ezúttal sem kicsi a tétje idei szezonnyitó rendezvényünk szépségversenyének. A Miss AMTS dobogósai nem csak értékes díjakkal gazdagodhatnak, de a győztes egyúttal a nemzetközi verseny döntőjébe is bekerül!

AMTS 2015 videó - 1. rész!

Készülj fel a az Autó, Motor és Tuning Show 2015 eseményeire a legutóbbi felvonásról készült videókkal. Minden héten új epizóddal jelentkezünk, egészen a a show kezdetéig, melyekkel újra átélheted a gigantikus rendezvény hangulatát!

BMW Z4 Roadstert nyerhetsz a 2016-os AMTS-en!

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az Autó, Motor és Tuning Show-n! 2014-ben kabriót, 2015-ben sportautót sorsoltunk, ezúttal pedig megkapod mindkettőt egyben: a nyeremény egy vérbeli, hátsókerekes roadster, a BMW Z4!

Nincs ötleted Karácsonyra?

Lepd meg autó-és motorimádó szeretteidet egy belépőjeggyel szezonnyitó rendezvényünkre, az Autó, Motor és Tuning Show-ra, mely 2016-ban újra rengeteg élménnyel, látnivalóval és programmal vár!

Hogyan jelentkezz autóddal / kluboddal az AMTS-re?

Hasonlóan az eddigi évekhez, idén is már jóval a rendezvény előtt kezdetét veszi a jelentkezési időszak az AMTS-re. Habár a hivatalos weboldalon minden pontosan le van írva, rengetegen kérdezitek, hogyan kell jelentkezni, íme egy kis szájbarágó.

AMTS 2016: március 18-20. Hungexpo!

Örömmel tudatjuk a tisztelt egybegyűltekkel, hogy tavasszal ismét vár mindenkit Magyarország legnagyobb autós-motoros kiállítása és show-ja, az Autó, Motor és Tuning Show a Hungexpón!

Ne hidd, hogy csak tuning

Nem olyan nagy beszámoló, csak egy gyors végig futás a pavilonokon. És így gyors képbe hozás.

AMTS rajtolás, mi is ott vagyunk

Tegnap kitoltuk a gépeket az OKtuning.hu standra. Az autók finomak, a fényt meg kapom a szemben lévő Infiniti gyári standról, mögöttünk meg német wágenek, jó hát a hely! 

Kiss Norbi és a BRP Can-Am Spyder az AMTS-en

Péntek délelőtt 11-kor, az A pavilonban, a Miferfiak és a JetPower standján (64-es) mutatkozik be a nagyközönség előtt elsőként a BRP Can-Am Spyder 2015-ös cafe racer változata.

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Összesen 426 találat 22 oldalon