Info lorem ipsum szöveg

Az éves Carstyling.com Tuning Show legfrissebb hírei, információi.

Az AMTS hivatalos energiaitala a WATT!

Az Autó, Motor és Tuning Show személyzete, vendégei és kiállítói energiaszintjének hivatalos támogatója a WATT Energy Drink, mely új ízben a rendezvényen mutatkozik be először!

Michelisz Norbi és Gyutai Adrián az AMTS-en!

Az idei showra a magyar autó- és motorsport két kiemelkedő alakja, Michelisz Norbi és Gyutai Adrián is ellátogat. A neves pilótákkal - versenygépeikkel együtt - a MOL standján találkozhatsz!

Belga tunerek és a GR8 Magazin az AMTS-en!

Mint tudjuk, a jubileumi Autó, Motor és Tuning Show-ra összesen 15 ország átépített autóit várják a szervezők. A színes és népes felhozatalban idén ismét találkozhatunk a belga V.A.G. United csapat új építéseivel.  részeként, az eddig látott leginkább nemzetközi Carstyling.hu Tuning Show-ra kerül majd sor. A több, mint 150 külföldi autócsoda között, ezúttal Belgiumból is találni látnivalót!

Ennyi program még sohasem volt az AMTS-en!

Azt eddig is tudtuk, hogy nem mindennapi időtöltésnek ígérkezik a jubileumi Autó, Motor és Tuning Show, a 10 társrendezvény programjait összegezve azonban biztos, hogy egy perc szünet sem lesz, amíg valami ne történne odakint. Sőt!

Hififutár: óriási akciókkal ismét az AMTS-en!

Az AMTS állandó kiállítója a Hififutár most is sok érdekességgel várja kiállítás látogatóit. Új autók, új termékek, új lányok és a régi, jól megszokott szakértelem.

Ifjabb Tóth ismét harcra kész!

Jó hír ez a ralirajongók számára, hiszen a hétszeres abszolút magyar bajnok nagy dobásra készül: három év kihagyás után visszatér a versenypályákra - egy Peugeot 208 T16 R5 volánja mögött. Minderről pedig az AMTS színpadán is beszámol majd!

OSRAM önálló standdal az AMTS nemzetközi kiállításán

Budapest, 2015. március 16. - Az OSRAM először, önálló standdal jelenik meg az idén 10. alkalommal megrendezett AMTS - Autó, Motor és Tuning Show rendezvényen. A világ vezető járművilágítási gyártójának LED és halogén termékeivel felszerelt Ford Focus autóval, az A pavilon 51. standján találkozhatnak a látogatók.

Ott voltál velünk mindegyiken?

Tíz hosszú éve már, hogy Szegeden először nyitotta meg kapuit az AMTS elődje, a Carstyling.hu Sportautó és Tuning Show. Nosztalgiázz velünk és lapozz bele az elmúlt évtized galériáiba!

AMTS 2015 találkozó jelentkezés!

FIGYELEM! A Carstyling.hu Tuning Show 2015 tuning találkozójára / hangnyomás versenyére érkezőknek legkésőbb március 17-én 12:00-ig van lehetősége jelentkezni az oldalon!

75 km/órás végsebesség egy bicikliitől?

A ragyogó autócsodák mellett az elektromos rásegítésű kerékpárok krémjét is megnézheted az AMTS kiállításon! Az A-pavilonban, az ebikeshop.hu tesztpályáján ki is próbálhatod a legújabb technológiákat!

AMTS 2014 videó - 7. rész!

Készülj fel a az Autó, Motor és Tuning Show 2015 eseményeire a legutóbbi felvonásról készült videókkal. Minden héten új epizóddal jelentkezünk, egészen a a show kezdetéig, melyekkel újra átélheted a gigantikus rendezvény hangulatát!

Radikal Family: egységben az aszfaltkarcolók!

Az idei AMTS felhozatalának egyik meglepetése a Radikal Family neve alatt futó helyszín lesz, mely a "C" pavilon pontosan felét foglalja majd el. Hazánk legalacsonyabb autói egységben, jókora közös pavilonban foglalnak majd helyet és remek programokkal várják a hardcore ültetés rajongóit.

Egyenesen Párizsból: C-Elysée WTCC életnagyságban az AMTS-en!

A CITROËN kiállítóként vesz részt a 10. Autó, Motor és Tuning Show-n. A rendezvény természetének megfelelően a stand elsősorban a márka autósportban játszott szerepét, aktualitásait mutatja be látványos, interaktív formában.

Driftautót lefogni PUSZTA KÉZZEL - lehetséges?!

Hazánk erősportjának - talán ma már legismertebb - képviselőjével, Sinka Zsolttal is találkozhatsz az idei Autó, Motor és Tuning Show-n. Sőt, azt is megnézheted élőben, ahogyan puszta kézzel visszatart többek között egy több száz lóerős Drift versenyautót!

AMTS 2014 videó - 6. rész!

Készülj fel a az Autó, Motor és Tuning Show 2015 eseményeire a legutóbbi felvonásról készült videókkal. Minden héten új epizóddal jelentkezünk, egészen a a show kezdetéig, melyekkel újra átélheted a gigantikus rendezvény hangulatát!

Európa első Roush-kites új Mustangja az AMTS-en épül!

Nem kis dobással készül az AMTS csapata a jubileumi autóépítésre: az idei alany egy hatodik generációs új Ford Mustang, ami csak ősszel érkezik az európai kereskedésekbe!

Rengeteg motoros kiállító, ruhák, kiegészítők, programok!

Rengeteg kiállító, ruhák, motorok, kiegészítők és szédületes programok várnak az AMTS szokásos társrendezvényén, a Budapest Motor Fesztiválon.

Bulizz Velünk az AMTS hivatalos afterparty-ján!

Bulizz együtt velünk az Autó, Motor és Tuning Show második estéjén, március 21-én, a rendezvény idei hivatalos szórakoztatóipari partnerének klubjában, a PEACHES AND CREAM-ben!

European Tuning Showdown: előválogató az AMTS-en!

Idén kifejezetten érdemes lesz egyedileg épített autóval kiállítani a szezonnyitó Autó, Motor és Tuning Show-n, hiszen a nemzetközi látványosságok mellett a hazai autók megmérettetése sem piskótáért zajlik majd!

7 pavilonnyi tömény ÉLMÉNY az AMTS-en!

A 10 éves jubileum minden eddiginél népesebb járműfesztivált hoz a Hungexpóra március 20-22. között. Az Autó, Motor és Tuning Show idén immáron 7 pavilonban, rekord méretű show-val várja a látogatókat!

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Összesen 426 találat 22 oldalon