Spitzing_blau_M1-13_1300_06

A ragyogó autócsodák mellett az elektromos rásegítésű kerékpárok krémjét is megnézheted az AMTS kiállításon! Az A-pavilonban, az ebikeshop.hu tesztpályáján ki is próbálhatod a legújabb technológiákat!

Spitzing magyar premierje az AMTS-en!

Az M1 Sporttechnik legújabb dobása az emberi erő majd tízszeresét leadó motorral szerelt kerékpárja, a Spitzing. A BMW-nek karbon alkatrészeket szállító vállalkozás valami elképesztőt alkotott; gyakorlatilag legálisan sehol sem lehet használni, hiszen a végsebessége 75 km/h, de ennél jobb mókagépre valószínűleg egyikünknek sincsen szüksége. A magyar közönség az AMTS-en találkozhat először a géppel. Egy kis ízelítő a képességekből:

Yamaha motoros MTB bringák

A német Haibike a Yamaha motorjaival idén dobta piacra a legújabb MTB kerékpárjait, melyek kiváló ár/érték arányúak, és dinamizmusukat a kiállítás tesztpályáján is megtapasztalhatjuk majd. A család felső kategóriás kerékpárjai forradalmi aktív futóművet kapnak, mely segítségével a legrosszabb talajon is biztos tapadást kapunk.

Az ebike világ legjobbjai

A tesztpályán kipróbálhatjuk a legjobb elektromos rásegítésű kerékpárokat. Itt lesz a vázba integrált "láthatatlan hajtáslánccal" szerelt 2015-ös BH EVO sorozat, a dizájndíjas kényelmes kerékpárokat gyártó Victoria, és a Bosch motorjaival ellátott Hercules és Haibike kerékpárjai. A megfizethető árú AGOGS kerékpárok is csatasorba állnak majd.

Mindenkit szeretettel az ebikeshop csapata az "A" pavilon 58-as standján, és a stand melletti tesztpályán!