A MOTUL is kiállítója lesz a Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show részeként, a Hungexpo Vásárközpont A, B és D, 16. és 18. pavilonjaiban megszervezett, Carstyling.hu Tuning Show 2016 című rendezvénynek.

Igazi versenypálya-hangulatról gondoskodik az az impozáns kiállítási kamion, mely egyébként a 24-órás le mansi futamok, vagy Superbike VB futamok állandó résztvevője.

A standon professzionális vezetéstechnikai szimulátorok segítségével bárki kipróbálhatja, felmérheti képességeit, hogy mennyire biztonságosan és mennyire üzemanyag takarékosan vezet a hétköznapokban.

A motorolajok, motorkerékpár olajok, karbantartó- és ápolószerek bemutatásán kívül a standon a Motul szakemberei adnak, kenéstechnikával, olajválasztással kapcsolatos szakmai tanácsokat.

A MOTULRÓL

A Motul világszínvonalú francia vállalat, high-tech kenőanyagok fejlesztésének, gyártásának és forgalmazásának specialistája (kétkerekűekhez, autókhoz és más járművekhez), Motul Tech üzletága pedig ipari kenőanyagokkal foglalkozik.

A több, mint 160 éve már a termékei kiváló minőségéről, innovációs készségéről és motorsport iránti elkötelezettségéről ismert Motul a szintetikus kenőanyagok specialistájaként is jól ismert. Már 1971-ben első kenőanyaggyártóként állított elő 100% szintetikus kenőanyagot autóipari felhasználásra, a 300V sorozat észter technológiáját pedig a repülőgép iparban alkalmazta először, és ültette át az autóiparba.

Története folyamán rengeteg motorsport tapasztalatot szerzett, sok versenycsapat és járműgyártó hivatalos szállítójaként járult hozzá a technikai sportok fejlődéséhez.

A Motul a nemzetközi motorsportban támogat olyan csapatokat, mint a Le mansi 24-órás versenyeken résztvevő csapatok (autó- és motorkerékpársport), FIA World Endurance világbajnokság, Super GT bajnokság, Dakar, Drift, Pikes Peak, SUPER FORMULA japán bajnokság, Blancpain Endurance sorozat, Tour Auto, Le Mans Classic, MotoGP, Superbike világbajnokság, MX motocross világbajnokság, FIM Endurance világbajnokság, IOM TT, MOTUL FIM Ice Speedway Gladiators jégmotor világbajnokság, Roof of Africa és rengeteg egyéb versenykategóriában induló csapatok.

A MOTUL hivatalos magyarországi importőre a Tiszk Kft.
További infók: www.motul.hu
Facebook: Motul Magyarország