Örömmel tudatjuk a tisztelt egybegyűltekkel, hogy tavasszal ismét vár mindenkit Magyarország legnagyobb autós-motoros kiállítása és show-ja, az Autó, Motor és Tuning Show a Hungexpón!

Hasonlóan az elmúlt évekhez, a rendezvény gerincét ezúttal is a színes és színvonalas nemzetközi autó- és motorfelhozatal alkotja, a minőségi tuning világától kezdve a ritka koncepciókon és importőri bemutatókon át a legújabb sport-, luxus-, vagy versenymodellekig.

A legalább 6 pavilonnyi kiállított látnivaló mellett ismét számos autós és motoros programmal és új tematikával készülünk a 2016-os szezonra, mindezt pedig változatlanul egyetlen belépőjegy áráért tekinthetitek majd meg 2016-ban is!

Belépőjegyeinket 2016. március 1-ig az előző évi árakon vásárolhatod meg! Rendeld meg belépőidet most kényelmesen, gyorsan és időben, így amellett, hogy spórolsz, még a sorbanállást is elkerülheted!

Jegyezd fel már most:

 2016. március 18-20, HUNGEXPO! 

Hivatalos weboldalunkon hamarosan minden részletes infót megtaláltok, kísérjétek figyelemmel híreinket és a www.amts.hu-t!

A visszaszámlálás ezennel megkezdődött, ahogyan pedig minden évben, most is:

Jobb, ha időben felkészülsz! szemcsó