Hasonlóan az eddigi évekhez, idén is már jóval a rendezvény előtt kezdetét veszi a jelentkezési időszak az AMTS-re. A felállás a jelenlegi érdekes helyzetben egy kicsit változott az eddigiekhez képest, az alábbiakban csokorba szedtük a legfontosabb tudnivalókat.

Első és legfontosabb, hogy 2022-ben már visszatérünk a tavaszi időpontunkhoz: mint azt már bizonyára mindenki tudja, az AMTS 2022. május 27-29. között kerül megrendezésre, helyszíne pedig a már teljesen felújított Hungexpo.

Az alábbi lehetőségeid vannak a kiállításra:

1. Stand bérlése cégem / vállalkozásom számára a pavilonokban

Az AMTS hatalmas, több mint 120.000 négyzetméteres kiállítási területén 2022-ben öt pavilon, valamint óriási szabadtéri placc áll rendelkezésre a kiállítók bemutatkozására. A show összesen 10, önmagában is önálló rendezvényként funkcionáló tematikát vonultat fel, melyek mindegyikében adott a lehetőség a tevékenységük szerint a témához kapcsolódó cégek és vállalkozások megjelenésére.

Standterület bérlésére a csarnokokban egyedi igények szerint, valamint a sokéves tapasztalatok szerint előre összeállított, kedvezményes kiállítói csomagokkal van lehetőség. Szervezőként standok komplett megtervezését és kivitelezését, a kapcsolódó szolgáltatások biztosítását és a szükséges standfelszerelések, bútorok, kiegészítők beszerzését is vállaljuk.

A céges megjelenéshez kapcsolódó összes ajánlatunk, valamint elérhető szolgáltatásunk weboldalunk kiállítóknak szóló szekciójában érhetők el. Amennyiben először állítanál ki az AMTS-en, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk a számodra legoptimálisabb promóció kialakításában!

 

2. Magánautós / klubos kiállítás a pavilonokban

Rendezvényünk több pavilonjában, évente több száz tuning autós állít ki saját klubos standon - vagy csak önmagában - a rendezvény mindhárom napja alatt. Az autók ez esetben a rendezvény teljes ideje alatt a pavilonokban maradnak (ami a nyitvatartási időn kívül zárt, őrzött terület), bepakolásuk pedig a nyitás előtti napon történik. A klubtagok és magánkiállítók számára a fedett kiállítási terület mellett autónként két darab állandó belépőjegyet biztosítunk. A klubterület beépítésére, egyéni dekoráció kialakítására is lehetőséget biztosítunk, sőt, a legjobb klubos standokat díjazzuk is.

2/a Mit kell tenned, ha kluboddal állítanál ki a beltéren?

Ha az eddigi években már kiállítottatok nálunk ebben a formában, akkor a meghívónk a napokban fog a klubvezetőtök e-mail postafiókjában landolni a pontos tudnivalókkal, a további teendőket tőle fogod megtudni. Ha klubvezető vagy, kérjük legkésőbb 2022. március 31-ig aktualizáljátok a jelentkező autókat a szokásos online felületen. További részleteket a klubvezetőknek kiküldött e-mailben találjátok!

Ha új - nálunk még sosem kiállító - klubról van szó, amiben Te vagy a klubvezető (vagy ha már partner klubbal esetleg valamiért nem kaptátok volna meg a meghívót) akkor írj egy e-mailt a [email protected]-ra és már toljuk is az infókat. Ha nem Te vagy a klubvezető, akkor szólj neki mielőbb, hogy ez a teendője!

2/b Mit kell tenned, ha magánautósként állítanál ki a beltéren?

Ez esetben a számodra megfelelő link itt található: https://www.amts.hu/hu/kiallitoknak/maganautosok-29
A pavilonos kiállításra való jelentkezéshez egy kiállítói loginre lesz szükséged, melyet itt tudsz létrehozni magadnak és autódnak. Fontos, hogy autód paramétereit és képeit - kifejezetten az átalakításokra fókuszálva - minél pontosabban vidd fel,  mert az elbírálása a szervezők részéről kizárólag ezek alapján fog történni! A regisztráció egyben a Carstyling.hu rendszerében is teljes értékűen használható, amennyiben még nem rendelkezel ilyennel, itt rögtön kreálhatsz is egyet.

Ha autóddal érkezel a 2020-as kiállításra, kérjük legkésőbb 2022. március 31-ig regisztráld adataid, valamint aktualizáld autód adatlapját a rendszerben.

A regisztráció után értelemszerűen kövesd az oldal utasításait, majd mikor minden adatot felvittél, megadhatod, hogy magánkiállítóként, vagy klub standjára akarod kihozni a vasat. Ha nem tartozol egyik klubhoz sem, első körben mindenképpen azt javasoljuk, hogy jelentkezz valamelyikükhöz (ezt megteheted ugyanezen a felületen), vagy állj össze többedmagaddal egy új csapatba és folytassátok az 1/a pont szerint. Mivel a rengeteg jelentkező miatt minden évben terület- és kapacitásgondokkal küzdünk, számunkra is sokkal egyszerűbb a klubok kezelése, így a helykiosztásnál ők prioritást élveznek. A klubozás persze nem kötelező, nyugodtan jelentkezhetsz magánban is: ha igazán kivételes építésed van, mindenképpen be fogsz jutni a kiállításra!

2/c Meddig lehet klubként / magánautósként jelentkezni az AMTS-re?

Klubok esetében a határidő szigorúan 2022. március 31., magánautósoknál 2022. április 15. - de utóbbiakkal valamivel engedékenyebbek vagyunk. Mivel azonban a Hungexpo belső területének sajnos fizikai korlátai is vannak, a jelentkezők száma pedig évről-évre magasabb, érdemes minél előbb regisztrálni, hogy biztosan legyen még hely!

2/d Honnan és mikor tudom meg, hogy bejutottam-e?

Fontos, hogy maga a regisztráció (akár magánautós, akár klubos) még nem jelent automatikus bejutást a rendezvényre. Amennyiben klubhoz jelentkezel kiállítani, mindenekelőtt az adott klub vezetőjének kell elfogadnia a jelentkezésed. Amint ezt megtette, rendszerünk automatikusan értesít róla e-mailben - ez már fél siker. A második rosta már maga az AMTS szervezősége: a jelentkezett klubok összes autóját átnézzük, ha egy járművet még nem a benti felhozatal szintjének megfelelő állapotúnak találunk, akkor ezt jelezzük a klubvezető felé. Ez esetben a pavilonban nem, de a kültéri találkozón (lásd lejjebb) még ki tudsz állítani.

Visszajelzést a klubvezetők - és velük együtt Te is - február elején kapnak, a külön jelentkezett magánautósoknak pedig legkésőbb 2022. április 25-ig válaszolunk.

2/e Milyen autókat várunk a pavilonos kiállításra?

A beltéri kiállítási területekre elsősorban komoly optikai és/vagy technikai átalakításokon átesett tuning járműveket, épített autókat, vagy bármely szempontból különleges, egyedi építéseket várunk. Amennyiben ilyennel rendelkezel, nincs is más hátra, mint regisztrálni!

 

3. Magánautós / klubos kiállítás a kültéren (találkozó)

Ahogyan 2006 óta hagyományosan, az AMTS állandó programja hazánk legnagyobb szezonkezdő tuning találkozója is, melyre a Hungexpo belső parkolójában, szabad téren kerül sor. A találkozón való részvétel szintén előzetes regisztrációhoz kötött, viszont - bármelyik találkozós napra érkezel - csak egynapos, tehát az autódat nem kell a helyszínen hagynod estére. Csak jössz és mikor meguntad, mész, közben pedig - a kiállítás megtekintése mellett - akár amatőr autós szépségversenyen és hangnyomás versenyen is indulhatsz a gépeddel. A tuning találkozóra május 28-án szombaton, vagy 29-én vasárnap érkezhetsz, akár magánautósként, akár kluboddal.

Ha autóddal már regisztráltál korábbi kiállításaink valamelyikére, kérjük legkésőbb 2022. március 31-ig aktualizáld adataid, valamint autód adatlapját a rendszerben - és regisztrálj be a 2022-es show-ra!

3/a Mit kell tenned, ha magánautósként jelennél meg a találkozón?

A találkozón bárki részt vehet, aki (tuning) autóját előzetesen regisztrálja és visszaigazolást kap tőlünk a részvételre. Mindehhez az első lépés a regisztrációs űrlap kitöltésével valósítható meg, melyet ezen az oldalon találsz. A részvétel feltétele továbbá a találkozó szabályainak elfogadása, amelyeket itt olvashatsz.

3/b Mit kell tenned, ha kluboddal vennél részt a találkozón?

Ha többen, klubként érkeztek, most is lesz lehetőség kint a csapat együtt parkolására, amennyiben ezt előre jelzitek számunkra. Ez esetben a teendő egyrészt, hogy mindegyik klubtag regisztráljon a találkozóra. Ha ez megvan, a [email protected] címen jelezzétek klubos kiállítási szándékukat. A levélben szerepeljen: a klubvezető elérhetősége, a klub neve, valamint a találkozóra érkező klubos autók száma. A parkolóból ennyi helyet kerítünk le számotokra.

3/c Meddig lehet klubként / magánautósként jelentkezni a tuning találkozóra?

A találkozós regisztrációt rendszerint egy héttel nyitás előtt zárjuk, viszont mivel a Hungexpo külső területének is vannak fizikai korlátai, a jelentkezők száma pedig évről-évre magasabb, érdemes minél előbb regisztrálni, hogy biztosan legyen még hely!

3/d Honnan és mikor tudom meg, hogy bejutottam-e a találkozóra?

Visszajelzést első körben 2022. április utolsó hetében küldünk ki a regisztrált autósoknak, akik ennél később jelentkeznek, azok pedig a nyitás előtti héten kapnak e-mailt.

3/e Milyen autókat várunk a tuning találkozóra?

Örök kérdés, hogy honnantól számít egy autó "tuningnak", hiszen a találkozóra elsősorban valamilyen szinten módosított járműveket várunk. Az irányadók hasonlóak, mint a beltéri autók esetén, itt azonban kevésbé vagyunk szigorúak az átalakítások szintjével / mennyiségével kapcsolatban: célunk, hogy lehetőség szerint minél több hazai tunernek bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk. Ugyanakkor, évek óta látunk vendégül - és várunk most is szeretettel - márka- illetve típusklubokat, akik nálunk tartják az év eleji első találkozójukat.

 

4. Klubomhoz kapcsolódó vállalkozásom / szponzorom / céges partnerem van, ők milyen formában jelenhetnek meg velem együtt?

Az alapfelállás az, hogy a klubos / magánautós kiállítási területeken - legyen az kültéri, vagy beltéri - semmiféle reklám nem megengedett, beleértve bármilyen szórólap, cégtáblás matrica, molinó, vagy akár névjegykártya kitételét is. Mindezt nagyon szigorúan vesszük: amennyiben bármi hasonlót terveznél, mindenekelőtt egyeztess velünk, hiszen bizonyos esetekben, limitált keretek között tudunk rá opciókat ajánlani a klubos részen is.

Amennyiben viszont egyértelműen terméked / szolgáltatásod / vállalkozásod reklámozása a cél a kiállítással, nézd át céges megjelenési lehetőségeinket és vedd fel velünk a kapcsolatot: rengeteg hatékony megoldást és megjelenési formát tudunk ajánlani, amivel a legtöbbet hozhatod ki a kiállításra fordított keretedből. Ne feledd, a Te sikered a mi sikerünk is!

 

Reméljük minden kérdésedre választ kaptál, ha mégsem, tedd fel e cikkhez tartozó fórumban, vagy keress meg minket elérhetőségeinken! Az idei AMTS-ről bővebben weboldalunkon tájékozódhatsz.