idén sajnos elmarad az AMTS, de ezt már tudjátok. Az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy mindenki számára biztonságosan, minden előírást betartva újraszervezzük és újra felépítsük az idei rendezvényt, de rajtunk kívülálló körülmények miatt el kellett toljuk a 15. felvonást.

Csaknem egy teljes évnyi munka, rengeteg szervezés, megannyi órányi éjszakázás, ötletelés, megszámlálhatatlan mennyiségű tárgyalás és egyeztetés áll mögöttünk, így különösen fáj, hogy centiméterekkel a cél előtt kényszerültünk behúzni a kéziféket. Az AMTS történetének legnehezebb 12 hónapján vagyunk túl, de felállunk, leporoljuk magunkat és megyünk tovább - mert a show-nak folytatódnia kell.

Az elmúlt napokat azzal töltöttük, hogy bizalmatokat meghálálva kialakítsuk számotokra a legoptimálisabb megoldásokat a jelenlegi helyzetre és senki ne szenvedjen kárt semmiben. Ezúton köszönjük eddigi türelmeteket is, az alábbiakban szeretnénk minden fontos kérdésetekre választ adni.

Mikor lesz végre AMTS?

Új időpontunk:
2021. március 26-28.

Mi lesz a megvásárolt jegyemmel?

Minden eddig megvásárolt jegy - beleértve a márciusi felvonásra vásárolt belépőket is - érvényes marad a jövő évre, a már megvásárolt jegyüket megtartó összes látógatónkat pedig egy jubileumi 15. AMTS kulcstartóval ajándékozzuk meg rendezvényünkön. Ígéretünkhöz híven nyereményautónk, a Porsche Boxster S még idén kisorsolásra kerül azok között, akik megtartják belépőjüket, vagy december 28-ig váltanak jegyet a 2021-es AMTS-re. Aki pedig nem akarja megnyerni a Porsche-t, vagy nem akar eljönni a 2021-es AMTS-re az visszaválthatja a jegyét, ennek módjáról az alábbiakban találsz információt.

Egy adott napra vettem belépőt, ezt megváltoztathatom-e a következő rendezvényen?

Minden, a 2020-as AMTS-re megvásárolt belépőjegy bármely napi belépőnek számít jövőre, függetlenül attól, hogy a rendezvény mely napjára vetted. A jegyekkel semmilyen további teendőd nincs, mint, hogy magaddal hozd majd kinyomtatva, vagy okostelefonon bemutatva. Csak a rajtuk található vonalkód számít, a beléptetőrendszer kizárólag ez alapján enged majd be a rendezvényre.

Mikor lesz a nyereményautó-sorsolás?

A sorsolásra 2020. december 29-én kerül sor, egy különleges show keretei között, melyet élőben, online kísérhetsz majd figyelemmel.

Idei nyereményautónk decemberben kerül kisorsolásra azok között, akik kik megtartják 2020-as belépőjüket, vagy december 28-ig váltanak jegyet a 2021-es AMTS-re

Hogyan nyerhetem meg a Porsche Boxster S-t?

Tartsd meg a már megvásárolt jegyedet, vagy ha még nincs jegyed akkor vásárolj egyet! Ahhoz,  hogy részt vehess a nyereményjátékon, mindenképpen regisztrálnod kell rá. A sorsoláson minden, az azt megelőző 24. óráig azaz december 28 éjfélig megvásárolt és regisztrált jegy vehet részt. Ne hagyd az utolsó pillanatra a regisztrációt!

Mikortól vásárolhatok újra jegyet a jövő évi AMTS-re?

A jegyvásárlás szeptember 25. után indul újra, kövesd figyelemmel híreinket a további infókért!

Hogyan regisztrálom a jegyemet a nyereményjátékra?

A nyereményjáték regisztrációs felületre töltsd fel belépő(i)d sorszámát és ne felejtsd elfogadni a hivatalos játékszabályzatot és az adatkezelési szabályzatot. Ügyelj rá, hogy minden adatod pontosan töltsd ki, mert amennyiben Te vagy a szerencsés, ezek alapján tudunk azonosítani és értesíteni Téged! Az egész művelet kb. fél percet vesz igénybe, KATTINTS IDE ÉS NEVEZZ BE MÁR MOST!

Mi a helyzet, ha vissza szeretném váltani a jegyem?

Ahogyan korábban, most is lehetőséget biztosítunk minden látogatónk számára, hogy igény szerint visszaváltsa belépőjegyét. Ezt egészen 2020. október 30-ig bármikor nyugodtan megteheted, az online jegyvisszaváltó felületünkön található űrlap kitöltésével. Az applikációt ezen az oldalon találod és minden elővételes jegyvásárlónkat e-mailben is értesítettük az elérhetőségéről.

Amennyiben bármilyen további kérdésed merülne fel, keress minket bátran az [email protected] email címen.

A show-nak folytatódnia kell!
Találkozunk jövőre,

az AMTS szervezőcsapata