Már lassan tényleg itt a kabrióidő, a nyereményautó tökéletes lesz a nyárra is

Pénteken, az Audi Hungária Fáy utcai szalonjában átvette szerencsés új tulajdonosa az idei AMTS nyereményautóját. A 2010-es, 2014-es2015-ös és 2016-os évhez hasonlóan idén ismét egy autó volt a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, melyet a hagyományoktól eltérően most nem a show ideje alatt, hanem még januárban, a Westendben építettünk át nyilvánosan, néhány nap leforgása alatt.

Egy kis gyorstalpaló: biztosan kell majd egy kis idő, míg a nyertesek beletanulnak első autójuk kezelésébe

Az idei alapunkon - egy Audi TT Roadsteren - szinte minden fő momentum átalakult. A kasztni vonalait exkluzív belga lökhárítók és légterelők egészítik ki, ültetett futómű, 19 colos felnik és peres abroncsok kerültek fel, gyönyörű új bőrözést, ütős hifi- és multimédia installációt kapott a beltér, az autó színét pedig minőségi fóliázással varázsolták újjá. Nem utolsósorban pedig a technikai oldalt is képviseli egy sport kipufogórendszer. Mindez ráadásul a közlekedésbiztonság maximális betartásával történt, amit a teljesen törvényes műszaki vizsga és a - példa értékűen - 100%-ig legális, forgalmi engedélybe bejegyzett módosítások is igazolnak.

A kulcsokat Melinda közvetlenül az AMTS egyik főszervezőjétől, Nokta Balázstól vehette át

Az átépített roadster friss tulajdonosával, Bene Melindával már közvelenül a sorsolás után találkozhattunk az AMTS nagyszínpadán, az nyereményét - az adminisztrációs körök lefutását követően - csak most vehette át, ünnepélys keretek között. Melinda párjával, Norbival érkezett a díjátadóra, aki - mint megtudtuk - a belépőjegyeket is vásárolta. Egyébként éppen autóvásárláson gondolkoztak, így pont kapóra jött a közös gép, mely a pár életének immáron első saját négykerekűje.

Az idei nyertes, Bene Melinda és párja, Norbert a nyereményautóval

Ezúton is sok örömteli kilométert kívánunk nekik az Audival, egyúttal pedig hatalmas köszönet illet még egyszer mindenkit, aki munkájával, segítségével bármit is hozzátett idei nyereményautónk megszületéséhez!

Mindent csakis legálisan: így néz ki az átalakított Audi TT Roadster forgalmija

Az Audi TT Roadster a következő módosításokat kapta:

Futómű Koni típushoz gyártott lengéscsillapítók, a
H&R ültetőrugóival a Kárászy kínálatából.
Felni és abroncsok Vadonatúj 19x9,5-ös DOTZ Revvo könnyűfém felnigarnitúra és V105-ös Yokohama abroncsok 255/35-ös méretben, az Alcar kínálatából.
Fékek Vadonatúj féktárcsákat és betéteket az UNIX kínálatából szereztük be
Kipufogó A sportos hangzásról a REMUS típushoz gyártott kipufogódobja gondoskodik
Bodykit Komplett első lökhárítóból, hátsó szoknyából és spoilerből álló sportos, típushoz gyártott Caractere szett BK Motorsport Europe jóvoltából
Dekoráció Az új, Viper Green árnyalatot a Safex fóliái közül választottuk, a profi telepítést pedig a VIll-Fény Kft. csapata végezte
Hifi A Hertz hangszórószettet, erősítőt, a minőségi Audison Connection kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot a Hififutár webshopjából szereztük be.
Installáció Az igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végezte.
Multimédia Az egyik legmodernebb, a műszerfalhoz tökéletesen illeszkedő gyárias fejegységet illetően a CMP márkára esett a választásunk.
Utastéri optika Az ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék minőségi bőrözéséről Kiácz Balázs szakértelme gondoskodott.  
Fénytechnika A külső Osram Nightbreaker és a belső minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogattuk.
Szerszámok és eszközök Az autó építése a Jonnesway professzionális szerszámaival és felszerelésével történt.
Fényezés A lökhárítók rácsait és kiegészítőit Gengelicky János fényezőmester fújta le matt feketére.
Beszerzés Az autót magát hazánk piacvezető autós oldalán, a használtautó.hu-n találtuk
Takarítás A nyereményautó makulátlan tisztaságáról az Easy Wash System gondoskodott

 

Nem csak mi ajándékoztunk: Melindáék egy nagy üveg pezsgővel készültek számunkra. Köszönjük ezúton is! :)

Fotók: Gábor Szabó Cinematographer