Idei nyertesünk, Szabó László családjával érkezett a díjátadóra

Múlt hét pénteken, a Ford Petrányi budaörsi bemutatótermében vehette át szerencsés új tulajdonosa az idei AMTS nyereményautóját. A 2010-es, 2014-es2015-ös2016-os2017-es és 2018-as évhez hasonlóan idén ismét egy autó volt a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, melyet ezúttal sem a show ideje alatt, hanem még januárban, a WestEnd City Centerben építettünk át nyilvánosan, néhány nap leforgása alatt.

A helyszínt az idei évben a Ford Petrányi biztosította

Az idei alapunkon - egy Ford Mustang Coupé-n - szinte minden fő momentum átalakult. A kasztni vonalait a SHLB bodykitje és légterelői egészítik ki, Eibach futómű, az AKH kínálatából pedig MOMO felnik és Toyo abroncsok kerültek fel. A Bara kárpitnak köszönhetően gyönyörű új bőrözést, ütős hifi- és multimédia installációt kapott a beltér, az autó színét pedig minőségi, kétszínű fóliázással varázsolták újjá. 

Családban marad: a Mustangot főként László fia fogja majd hajtani

Az egyedi Ford Mustang Coupe friss tulajdonosával, Szabó Lászlóval már közvetlenül a sorsolás után találkozhattunk az AMTS nagyszínpadán, aki családjával együtt egyébként harmadik éve rendszeres látogatója hazánk legnagyobb autóshowjának. Nyereményét - az adminisztrációs körök lefutását, valamint némi technikai finomhangolást követően - hivatalosan az elmúlt héten vehette át.

A Mustang az aktuális családi vas, egy Deawoo Kalos mellé érkezik a garázsba, László az új jövevényt pedig a jelenlegi tervek szerint meg is tartja, a mindennapokban pedig főként fia fogja majd használni. 

Az autó mellé egy 50.000 forintos Racing Fuel üzemanyagutalvány is járt a MOL jóvoltából

Ezúton is sok örömteli kilométert kívánunk a nyerteseknek a Mustanggal, egyúttal pedig hatalmas köszönet illet még egyszer mindenkit, aki munkájával, segítségével bármit is hozzátett idei nyereményautónk megszületéséhez!

Összefoglaló videónk a nyereményautó építéséről és átadásáról

A Ford Mustang a következő módosításokat kapta:

FutóműEibach típushoz gyártott állítható futómű
AbroncsokVadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából. 
FelnikVadonatúj 20 colos MOMO Stealth könnyűfém felnigarnitúra az AKH kínálatából

FékekAz autó vadonatúj szervizalkatrészeit a DF Tuning kínálatából szereztük be
BodykitA autóra komplett első és hátsó lökhárítóból, küszöbökből és hátsó spoilerből álló sportos, típushoz gyártott SHLB szett került.
DekorációAz új színárnyalatot a 3M fóliái közül választottuk, a profi telepítést pedig a VIll-Fény Kft. csapata végezte, a Wrapping Fanatic és a PB Wraps segítségével
Hifi és MultimédiaA Mac Audio hangszórószettet, erősítőt, multimédiás fejegységet és a minőségi Audison Connection kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot a Hififutár webshopjából szereztük be.

InstallációAz igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végezte.
Utastéri optikaAz ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék minőségi bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodott. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. szállítja


FénytechnikaA minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogatták
MotorolajA minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából került az autóba
BiztonságAz autó biztonságáról a Gorilla S10 intelligens gépjárművédelmi rendszere gondoskodik
Környezet-tudatosságAz autó mellé egy stílusban passzoló elektromos roller is jár, az Ultimate Electric Bike kínálatából. 
Szerszámok és eszközökAz autó építése a BAHCO professzionális szerszámaival és felszerelésével történt, melyeket a Sandviken Tools Kft. forgalmazza
TakarításA nyereményautó makulátlan tisztaságáról az Easy Wash System gondoskodott
EnergiaA szerelőcsapat tagjait a Monster látta el energiaitallal, hogy bírják szusszal az öt napot.
ÜzemanyagA Mustang első tankolásait a MOL támogatja: az autó mellé a MOL Racing Fuel 102+ utalványa is jár, 50.000 Ft értékben.

 

Irány hazafelé!

Ne feledjétek, a show 2020-ban is megrendezésre kerül, ahol minden teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárló látogatónk azonos eséllyel indul jövő évi nyereményautónkért! Hogy ez pontosan milyen jármű lesz, egyelőre maradjon a mi titkunk, a dátumot viszont már most érdemes feljegyezned a naptáradba:

2020. március 20-22. AMTS!