Az AMTS 2023 nyereményautója és nyertese (fotók: Csermák Automotive)

Az Abroncs Kereskedőház Mexikói úti bázisán vehette át szerencsés új tulajdonosa a 2023-as AMTS nyereményautóját. A 2010-es, 2014-es2015-ös2016-os2017-es2018-as2019-es2020-as2021-es és 2022-es évhez hasonlóan ismét egy autó volt a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, melyet a márciusi rendezvény keretei között sorsoltunk ki a felnőtt, családi, vagy VIP belépőt vásárló látogatóink között.

Az autót természetesen ezúttal sem a show ideje alatt, hanem még idén januárban, a Westend Bevásárlóközpontban felállított autóépítő arénában alakítottunk át nyilvánosan, mindössze négy nap leforgása alatt. Az egyedi sportkombi - egyben az AMTS legfiatalabb és legjobban felszerelt nyereményautója - az egyik legimpozánsabb darab lett az eddigi fődíjak sorában, nem csoda, hogy minden eddiginél többen indultak érte az online formában lebonyolított játékunk keretei között.

Idei nyertesünk, Vörös Anikó párjával érkezett a díjátadóra. Jobb oldalon az AMTS főszervezői: Szőke László és Nokta Balázs

A nyereményautón ezúttal is szinte minden fő momentum átalakult, módosítások terén is az egyik legrészletesebben kidolgozott modell talált gazdára az idei évben. A SEAT típushoz gyártott szolid, de sportos spoilerszettet kapott, a stabilitásról - és persze az ültetésről - az ST állítható futóműve gondoskodik, a koronát pedig a TOYO abroncsokkal szerelt Japan Racing JR35 könnyűfém felniszett teszi fel a külcsínre.

A díjátadó az AKH Mexikói úti bázisán zajlott

A Bara kárpitnak köszönhetően gyönyörű új bőrözést, a Hififutár / Grandvoice Audio kooperációnak köszönhetően pedig minőségi audio-installációt kapott a beltér. Az autó színét pedig szokás szerint három tónusú fóliázással varázsolta újjá a Vill-Fény csapata, ezúttal az AH Fólia Kft. APA bevonataival.

A gyári fékeket a Rotinger típushoz gyártott tárcsái váltották, az extra lóerőkről pedig az MTM gyári garanciás chiptuningja gondoskodik. A nyereményautók történetében először 3D nyomtatott alkatrészek is kerültek a beltérbe, a Kvint-R jóvoltából, a remek autós kiegészítőket és fénytechnikát pedig az OSRAM termékei biztosították.

Az első próba a friss bőr illatában

Az egyedi SEAT Leon FR ST szerencsés új tulajdonosa egy Komáromból származó hölgy, Vörös Anikó lett, aki párja, valamint barátai társaságában látogatott el az AMTS-re. A sorsolást még a helyszínen, a Vezess.hu pihenősarok kivetítőjén kísérték figyelemmel, így Anikó rögtön utána testközelből is megismerhette a nyereményt. Az autót - az adminisztrációs körök lefutását, valamint némi technikai finomhangolást követően - hivatalosan május elején vehette át, innentől pedig 100%-ban az Ő tulajdona: az AMTS szervezőcsapata az átírás, valamint az összes illeték költségét is állta.

Sok balesetmentes kilométert kívánunk az autóval!

Ezúton is sok örömteli kilométert kívánunk a nyertesnek a Leonnal, egyúttal pedig hatalmas köszönet illet még egyszer mindenkit, aki munkájával, segítségével bármit is hozzátett a 2023-as nyereményautónk megszületéséhez - a listát lásd a cikk végén!

Főtámogatónk:

A Miss AMTS szépségkirálynője is átvehette a nyereményautóját

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is két autó talált gazdára a díjátadónkon. Mint ismeretes, a rendezvény immáron 13. életévébe lépő szépségversenye, a Miss AMTS szintet lépett, számos újítás mellett pedig a fődíj is komolyodott, mely idén is egy teljes éven át használható autó a nyertes hölgy számára.

A Miss AMTS 2023 szépségverseny fődíja egy Mini Countryman használata, egy évre

A szépségverseny döntőbe jutott jelöltjei napi három alkalommal léptek fel a nagyközönség előtt, idei királynőnk pedig egy 21 éves hölgy, Mocsári Dóri lett, aki a számos ajándék mellett egy Mini Countryman használatát is megnyerte, partnerünk, a Matipro jóvoltából.

Az egyedi dekorációban pompázó hibrid járművet Dóri ugyanezen a napon vehette át a helyszínen, első élményeiről pedig hamarosan egy videó keretein belül is beszámol nekünk! Az Abroncs Kereskedőháznak köszönhetően pedig egy vadonatúj TOYO Tires garnitúrát is kapott ajándékba a Minihez, melyet a helyszínen rögtön fel is szereltek az autóra.

Miss AMTS 2023: Mocsári Dóri

Új nyereményautót építünk!

De az se csüggedjen, aki idén nem nyert: a jövő évi show-ra új autót építünk, melyért természetesen bárki indulhat, aki felnőtt, családi, vagy VIP jegyet vásárol a 2024. március 22-24. között zajló újabb felvonásra. A pontos részleteket - na és természetesen az új  nyereményautót - az ősz folyamán tesszük közzé oldalunkon!

Összefoglaló videónk a nyereményautó építéséről

A SEAT Leon FR ST nyereményautó módosításai és az építés partnerei:

FutóműST típushoz gyártott állítható futómű az O.CT Tuning Hungária Kft. kínálatából.
AbroncsokVadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából. 
FelnikVadonatúj, 19 colos Japan Racing JR35 könnyűfém felnigarnitúra a Red Sun Service kínálatából

FékekA típushoz gyártott első-hátsó fúrt és mart Rotinger féktárcsákat az Elaforg 2000 Kft. kínálatából választottuk.
TeljesítményAz extra lóerőkről az MTM típushoz készült chiptuningja gondoskodik a magyarországi képviselet, a Bauer Racing jóvoltából.
BodykitA autóra első és hátsó spoilerből, küszöbökből, valamint szárnyból álló Maxton Design szett kerül, a Red Sun Shop kínálatából. A hátsó diffúzor a Rieger Tuning terméke.
DekorációAz új színárnyalatot a AH Fólia Kft. APA fóliái közül választottuk, a profi telepítést pedig a VIll-Fény Kft. csapata végezte, a PB Wraps segítségével
HifiA mélynyomót, az új erősítőt és a minőségi kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot a Hififutártól szereztük be.

InstallációAz igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végezte.
Utastéri optikaAz ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék minőségi bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodott. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. szállította.


FénytechnikaA minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogattuk.

KiegészítőkA SEAT-ra a PlexiClick minőségi, láthatatlan rendszámtartói kerültek, a TunerFashion shop kínálatából
Egyedi elemekAz autóba kerülő egyedi alkatrészek és kiegészítők a KVINT-R 3D nyomtatási technológiájával készültek.
MotorolajA minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából került az autóba
Szerszámok és eszközökAz autó építése a Milwaukee professzionális szerszámaival és felszerelésével történt.
BeszerzésA nyereményautót a Das Weltauto kínálatából vásároltuk meg.
TakarításA nyereményautó makulátlan tisztaságáról az Easy Wash System gondoskodott.
TámogatóA nyereményautó építésének és díjátadójának főtámogatója a Szerencsejáték Zrt.

 

Az idei nyereményautók

Ne feledjétek, a show 2024-ben újra a jól megszokott időpontban, márciusban kerül megrendezésre, ahol minden teljes árú felnőtt, családi, vagy VIP belépőjegyet vásárló látogatónk azonos eséllyel indul jövő évi nyereményautónkért! A jegyeidet hamarosan meg tudod vásárolni a rendezvény hvatalos weboldalán, a dátumot pedig érdemes feljegyezned a naptáradba:

2024. március 22-24. AMTS!