Összefoglaló videónk a díjátadóról

A 101 EV Park Gyömrői úti bemutatótermében vehette át szerencsés új tulajdonosa a 2021-es AMTS nyereményautóját. A 2010-es, 2014-es2015-ös2016-os2017-es2018-as2019-es és 2020-as évhez hasonlóan ismét egy autó volt a fődíj az Automobil és Tuning Show-n, melyet ezúttal a rendhagyó módon augusztusi időpontban megvalósult rendezvény keretei között sorsoltunk ki a korábbi jegyüket megtartó, valamint új belépőt vásárló látogatóink között.

Az autót természetesen ezúttal sem a show ideje alatt, hanem még idén júniusban, a Lurdy Házban berendezett bemutatótermünkben építettünk át nyilvánosan, egy szűk hónap leforgása alatt. Az impozáns kis sportkupé az egyik legkomolyabb darab lett az eddigi nyereményautók sorában, rengetegen indultak is érte az online formában lebonyolított játékunk keretei között.

Idei nyertesünk, Keczkó András a 101 EV Park bemutatótermében vehette át a Mini Cooper Coupét

A nyereményautón ezúttal is szinte minden fő momentum átalakult. A kasztni vonalait a Prior Design típushoz gyártott bodykitje - a történetünk során elsőként bevetett widebody szett - egészíti ki, emellett H&R futómű, az AKH kínálatából pedig MOMO felnik és Toyo abroncsok kerültek az autó alá. A Bara kárpitnak köszönhetően gyönyörű új bőrözést, a Hififutár / Grandvoice Audio / Gálffy Tuning triónak köszönhetően pedig ütős hifi- és multimédia installációt kapott a beltér. Az autó színét pedig minőségi, három tónusú SAFEX fóliázással varázsolta újjá a Vill-Fény csapata. 

Az első próba a friss bőr illatában

Az egyedi Mini Cooper Coupe szerencsés új tulajdonosa, Keczkó András Nyíregyházáról érkezett az augusztusi AMTS-re családja körében, még a pénteki napon. Nyereményét - az adminisztrációs körök lefutását, valamint némi technikai finomhangolást követően - hivatalosan egy napfényes október eleji péntek délelőttön vehette át.

Az autó mellé egy 50.000 forintos Racing Fuel üzemanyagutalvány is járt a MOL Racing Kft. jóvoltából

Ezúton is sok örömteli kilométert kívánunk a nyertesnek a Minivel, egyúttal pedig hatalmas köszönet illet még egyszer mindenkit, aki munkájával, segítségével bármit is hozzátett a 2021-es nyereményautónk megszületéséhez - a listát lásd alább!

Új nyereményautót építünk!

De az se csüggedjen, aki nem nyert: a jövő évi show-ra új autót építünk, melyért természetesen bárki indulhat, aki érvényes felnőtt, családi, vagy VIP jeggyel rendelkezik a 2022-es felvonásra - beleértve azokat a látogatóinkat is, akik 2021-es jegyüket átregisztrálták a jövő évi időpontra. A pontos részleteket - na és természetesen az új  nyereményautót - hamarosan közzétesszük oldalunkon!

Összefoglaló videónk a nyereményautó építéséről

A Mini Cooper Coupe nyereményautó módosításai és az építés partnerei:

FutóműH&R típushoz gyártott  ültetőrugó szett.
AbroncsokVadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából. 
FelnikVadonatúj 18 colos MOMO M50 könnyűfém felnigarnitúra az AKH kínálatából

BodykitA autóra komplett első és hátsó lökhárítóból, küszöbökből, valamint sárvédőívekből álló sportos, típushoz gyártott Prior Design szett került, a Premium Car Design kínálatából.
DekorációÚj színárnyalat a SAFEX Hungary Kft. KPMF fóliáinak köszönhetően, a profi telepítés pedig a VIll-Fény Kft. és a PB Wraps érdeme
HifiA Hertz mélynyomót, az új erősítőt, multimédiás fejegységet és a minőségi Audison Connection kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot a Hififutár webshopjából szereztük be.

MultimédiaA különleges, kerek CMP multimédiás fejegységet a hazai forgalmazónál, a Gálffy Tuning kínálatában találtuk.
InstallációAz igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végezte.
Utastéri optikaAz ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék nívós bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodott. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. kínálatából választottuk.


FénytechnikaA minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogattuk.

 

MotorolajA minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából kerül az autóba
ÜzemanyagA nyereményautóhoz a speciális nagy teljesítményű üzemanyagot a MOL Racing Kft., a MOL Csoport speciális üzemanyagokat fejlesztő és gyártó cége biztosította.
TakarításA nyereményautó makulátlan tisztaságáról a Lurdy Házban őshonos Easy Wash System gondoskodott

 

Sok örömteli kilométert kívánunk az autóval!

Ne feledjétek, a show 2022-ben újra a jól megszokott időpontban, márciusban kerül megrendezésre, ahol minden teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárló látogatónk azonos eséllyel indul jövő évi nyereményautónkért! A jegyeidet már most meg tudod kedvezményesen vásárolni a rendezvény hvatalos weboldalán, a dátumot pedig érdemes feljegyezned a naptáradba:

2022. március 11-13. AMTS!