Az OSRAM idén is felextrázta a nyereményautót!

A hagyományokhoz híven, idén is a Westend szívében épült át teljesen az UNIX-AMTS nyereményautója. A megfeszített munka eredményeképpen teljesen átalakult Audi A5 Cabrio számos minőségi alkatrészt kapott, ez alól pedig a fénytechnika és az autós kiegészítők témaköre sem volt kivétel.

Az AMTS nyilvános autóépítése hosszú évek óta bevett hagyomány már, ahogyan az is, hogy az elkészült autócsoda a show egyik jegyvásárlójának tulajdona lesz. A szerencse idén egy fiatal látogatónak, Horváth Tibornak kedvezett, aki hamarosan hivatalos keretek között is átveheti a vasat és vághat neki a nyárnak az impozáns kabrió volánja mögött.

A nyereményautó idén is az OSRAM minőségi fényforrásait kapta

Izzók tekintetében nem volt kérdés, hogy idén is állandó partnerünk, az OSRAM látja el az autót minőségi alkatrészekkel, de a márka más téren is segítette a munkálatokat: szerelőink többek között az OSRAM akkumulátorral felszerelt LEDinspect HEADLAMP 300 típusú fejlámpájával dolgoztak, ami 75%-os szögbeállításával tökéletesen megvilágítja a használó előtti teret. A kiváló minőségű LED az integrált akkumulátorral 300 lumen fényárammal 2-3 órát, 60 lumennel 10 óráig világít, ami a vízálló, ütésálló és közel 1.000 LUMEN fényerőre képes LEDinspect Flood 10W és a kompakt LEDinspect POCKET PRO400 szerelőlámpákkal párosítva jól is jött, a gyakran éjszakába forduló átépítés során.

LEDinspect FLEXIBLE HEAD TORCH

Sőt, idén egy még komolyabb fényforrással is kisegített bennünket az OSRAM. A tölhető, flexibilis LEDinspect FLEXIBLE HEAD TORCH kényelmes, praktikus és a legkevésbé zavaró fejlámpa, amit valaha próbáltak szerelőink. A párnázott, állítható fejpánttal szerelt eszköz 180 fokos látószögben brutálisan jó fényt ad (115 lumen), mindössze 1,5 órás töltési idejével pedig akár 5 és fél üzemórát képes működni. Mivel csak egy darabunk volt belőle, valóságos harc folyt érte a helyszínen :)

XENARC COOL BLUE INTENSE (NEXT GEN) D3S

Az Audi már gyárilag is a létező legmodernebb fényforrásokkal volt felszerelve, de az OSRAM segítségével természetesen ezen is tudtunk extrázni. Az első lámpatestekbe, a gyári elemek helyére az OSRAM XENARC COOL BLUE INTENSE (NEXT GEN) D3S xenonizzói kerültek. Ezek az élvonalbeli fényszórók akár 150%-kal nagyobb fényerőt biztosítanak a minimális törvényi előírásokhoz képest, a stílusos, modern  megjelenést pedig extrán fehér, akár 6.200 Kelvin színhőmérsékletű kéve biztosítja. A több fény révén távolabb lehet látni, így  garantált a gyorsabb reagálásunk is az esetlegesen felbukkanó akadályokra.

LEDambient Trunk Light LEDINT106

Számunkra is újdonságot jelentett az OSRAM kínálatában a LEDambient Trunk Light LEDINT106 csomagtérlámpa, mely tökéletes társ az autó csomagteréhez. A gyorsulás- és fényerő-érzékelővel rendelkező eszköz automatikus világítási funkcióval büszkélkedhet, amely azonnal bekapcsol, amint kinyitjuk az autó csomagtartóját. Akár 6000 Kelvines színhőmérsékletet produkál, ráadásul többfunkciós, 2 az 1-ben termék, amely szerelőlámpaként és zseblámpaként is használható. Az újratölthető, 1500 mAh-s akkumulátor hosszú élettartamot biztosít, az erős mágnes pedig biztonságos rögzítést tesz lehetővé, így soha nem kell attól tartani, hogy a lámpa útközben leesik vagy elmozdul.

"Több mint fényforrás": az OSRAM idén hasznos tartozékkal is ellátta a nyereményautót

Az autóvilágítás terén több mint 100 éve piacvezető OSRAM idén azonban ezúttal sem csak fényforrásokkal látta el a nyereményautót. Mint ismeretes, a márka profilja 2021-re kibővült, "Több mint fényforrás” szlogenjük is azt hivatott kifejezni, hogy mára többet nyújtanak a járművilágításnál. Ennek égisze alatt egy további hasznos tartozékkal látták el az Audi A5-öst, melyet szerencsés új gazdája az autóval együtt kap meg.

TYREinflate 4000 – Hordozható légkompresszor

Az OSRAM TYREinflate 4000 egy vezeték nélküli, újratölthető mini-kompresszort takar gumiabroncsok felfújásához, digitális háttérvilágítású LED kijelzővel. Automatikus leállítás funkcióval rendelkezik, így a működés automatikusan leáll, amikor az abroncs a megfelelő beállított nyomást eléri.

A készülék átlag 3.5 perc alatt képes egy autógumi felfújására, de emellett kerékpár-, robogó- és motorkerékpárok abroncsaihoz is használható.

Az OSRAM TYREinflate 4000 könnyű és kisméretű, szinte bárhová elvihető, tápegységgel és anélkül is használható. Kompakt kialakítása használat közben is biztosítja az egység stabilitását, a 60 cm hosszúságú légtömlő pedig az eszköz aljára rögzíthető.

Az UNIX-AMTS Audi A5 Cabriót az összes OSRAM tartozékkal együtt sorsoltuk ki

Az AMTS csapata idén is a minőséget választotta a nyereményautó fényforrásai tekintetében. Állandó partnerünk, az OSRAM kiváló termékei itthon is elérhetők, a beszerzésükhöz pedig szívből ajánljuk a márka legnagyobb hazai e-kereskedőjét, a Lumenet.hu fényforrás webáruházat - mindig remek árakért és kedvezményekért látogass el hozzájuk!

Az OSRAM termékei megvásárolhatóak az ismert kereskedőknél.