A Tuning World Bodensee - kontinensünk legnagyobb, kifejezetten tuning tematikájú kiállítása - kiemelt része az éves szépségkirálynő választás, valamint a győztes hölgy főszereplésével a Miss Tuning naptár elkészítése, melyre ezúttal végre hazánkban kerül sor!

A szervezők választása a 2014-es naptár elkészítéséhez ezúttal Budapestre esett, ahol pazar szecessziós épületek, fürdők és a történelmi belváros utánozhatatlan hangulata szolgál majd fűszerként a kiadványhoz, melynek elkészítése ismét Max Seam sztárfotós tehetségét dicséri majd.

Az idei győztes gyönyörű szőke hölgy, Leonie Hagmeyer-Reyinger izgatottan várja tuning-nagyköveti teendőinek e fontos állomását. Sőt, mint kiderült, már korábban is tervezte, hogy meglátogatja fővárosunkat:

"Nagyon örülök, hogy a fotózás pont itt történik, így nem kell tovább gondolkoznom, milyen alkalomból utazzak Budapestre. Nagyon izgatott vagyok a várost illetően!" - nyilatkozta Leonie.

A festői szépségű Duna-parti város és vonzáskörzete számos exkluzív helyszínt tartogat az augusztusi fotózáshoz, Leonie azonban természetesen nem csak egyedül pózol majd a képeken. A Miss Tuning idei partnere, a Carstyling.hu - Magyar Autótuning Portál a hazai szcéna számos épített gyöngyszemét sorakoztatja fel a sorozat elkészítéséhez.

Az előzetes válogatásból zászlóshajóként - minden bizonnyal sokunk kedvencére - a Nino Karotta-féle Datsun 260Z-re (közismertebb nevén a Hangyászra) esett a választás, mely méltán képviseli majd hazánkat a nemzetközi hírverést is bőven tartogató eseményen. Az augusztus 19-23 között sorra kerülő fotózásra pedig még jelenleg is folyik az autók válogatása, így amennyiben úgy érzed, járműved megérett erre a feladatra, a [email protected] címen jelentkezhetsz képeivel és adataival, egészen július 31-ig!


A Hangyász (Fotó: Bíró Imre / Rozsdakupac)

A Tuning World Bodensee szervezőivel történő együttműködés további meglepetéseket is tartogat a hazai tuning rajongók részére: többek között a Miss Tuning csapata, Leonie-val együtt már biztosan saját standdal vesz majd részt hazánk legjelentősebb autós-motoros kiállításán és show-ján, az AMTS-en 2014-ben. A Miss AMTS szépségverseny hazai győztese pedig automatikusan indulhat a Miss Tuning koronájáért is Bodensee-n, ahol a naptárban szereplő magyar autók szintén saját standot kapnak!

A 2014-es Miss Tuning naptár - limitált kiadásban - idén ősztől rendelhető, itthon pedig természetesen a jövő évi Autó, Motor és Tuning Show-n is kapható lesz. További információkért figyeld híreinket és a www.tuningworldbodensee.de oldalát!