Az AmCars idén is olyan különlegességeket hoz magával, amiket a magyar közönség még nem láthatott - legalábbis az AMTS keretein belül biztosan nem. A klasszikus amerikai autókkal és azok találkozóival foglalkozó társulat standját az 'A' pavilonban találod majd meg!

Autók mellett csinos modellek várnak, akik szerepelnek az AmCars autós naptáron is. A helyszínen beszerezheted magadnak még azt is! Íme a felhozatal egyik fele:

1959 GMC 1/2 Ton

A tavaly restaurált Pick Up mélybordó színével és különleges kiegészítőivel hívja fel magára a figyelmet az AmCars standon. A hatvanas éveiben amikor a szalmát és a szomszéd használt bútorait szállította, biztos nem "gondolt" arra, hogy egyszer egy szép napon, a Föld másik oldalán, egy óriási kiállítás egyik sztárja lesz :)

2010 Chevrolet Camaro

A remake autók megjelenésével a Camaro is nagy sikereket ért el. Az 1969-es típusból; a sokak szerinti legszebb Camaro-ból készült új verzió, melynek cabrio azaz Convertible változatát tekintheted meg az AmCars autói között.

1987 Buick Skylark - építés élőben az AMTS-en!

Az AmCars idén elkészülő munkái között szerepel egy - amerikai léptékkel - kicsi autó; egy Skylark is. A '87-es modell összeszerelésének utolsó fázisait követheti nyomon a látogató. A teljes felújítás utáni munkákat az AMTS 3 napjába próbálja besűríteni a csapat. Nézzük meg sikerül e nekik!

1977 Chevrolet Corvette

A '77-es év volt a C3-as sorozat utolsó, hátul kis ablakkal gyártott Corvette-ja. Ebbe a teljesen restaurál autóba pár dolgot átépítettek, amivel megnövelték a motor teljesítményét, biztonságosabbá tették az autó futását úgy, hogy jellegében megmaradt annak ami volt: egy klasszikus amerikai álom sportkocsinak. AmCars stand szinte sosincs Corvette nélkül :)

1967 Ford Mustang

A pony car-ok jelentős képviselője a Mustang. A coupe és convertible típusok sikerei egy sportosabb autót követeltek aminek eredményét láthatod az AmCars standon. A Fastback típusokból készültek később az igazi musle Mustang-ok is, olyanok mint a 350 és 500 GT vagy a BOSS típusok.

Gyere és nézd meg őket az Autó, Motor és Tuning Show-n, a rendezvény három napja alatt több, mint 2.500 további különleges jármű kíséretében, március 18-20. között a Hungexpón!

További infók: www.amts.hu