A koronavírus okozta leállás idén a rendezvényeket sem kímélte, ez alól pedig az Automobil és Tuning Show sem volt kivétel. Hazánk legnagyobb szezonkezdő autó show-ja azonban nem maradhat el, így megtaláltuk a módját, hogy 2020-ban se maradjatok AMTS nélkül!

A két ünnep között, december 29-én, az AMTS Online Edition égisze alatt minden korábbi és leendő látogatónk egy egész napos élő műsor keretei között élheti át újra az AMTS-életérzést, az autó show Youtube csatornáján.

A reggel 10 órától kezdődő műsor keresztülvezeti a nézőket a rendezvény tematikus kiállításain és versenyein, élő stúdióbeszélgetések, exkluzív autóbemutatók továbbá számos hazai és nemzetközi hírességgel készített interjú kíséretében.

Az online műsor együttműködő partnere hazánk egyik legnépszerűbb videós csapata, a Speedzone, műsorvezetőként pedig Vályi István kalauzol végig minket az AMTS világán.

AMTS Online Edition Műsor

10:00-11:3014:40-15:30

Magyarok a Világ Járműgyártásában 

Magyarok járműipari csodái az Autós Nagy-koalíció elnöke, Knezsik István gondozásában

Versenysport és Adrenalin

Drift, Rallye, Offroad, motorsport

12:40-13:3015:40-16:15

Carstyling.hu Tuning Show

A hazai és a nemzetközi tuning élet gyöngyszemei

Autó Show & EV GreenTech

Autómárkák, importőrök és elektromos autók

13:40-14:3516:25-16:50

Classic Automobil Show

A veterán, HotRod és amerikai autók világa 

Nyereményautó sorsolás

Az AMTS 2020 fődíja, a Porsche Boxster S kisorsolása

  
Kisorsolásra kerül a Porsche Boxster S!

Ahogyan már szeptemberben megígértük, az AMTS idei nyereményautója – egy gyönyörűen átépített Porsche Boxster S roadster – is kisorsolásra kerül az online show keretei között. A mindenki által talán legjobban várt program délután 16:25-től veszi kezdetét élőben, közjegyző jelenlétében.

A nyereményjátékon mindenki részt vehet, aki nem váltotta vissza idei belépőjét, vagy december 28-án éjfélig vált jegyet a 2021-es AMTS-re. A sorsolásra regisztrálni a jegyekkel, az erre kialakított online felületen lehetséges.

Szeretettel várunk mindenkit a monitorok és kijelzők elé december 29-én, valamint természetesen a jövő évi Automobil és Tuning Show-n is, 2021. március 26-28. között a Hungexpón!

További infók: www.amts.hu/onlineedition