Egy belépőjegyért akár a Tiéd is lehet egy különleges Mini Cooper Coupé! (képünk illusztráció)

Ahogyan már bizonyára értesültél róla, az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az AMTS Autó Show-n! Fődíjunk, egy különleges Mini Cooper Coupé május 27. és június 23. között alakul át élőben, méghozzá egy igencsak exkluzív helyszínen!

Május végén Budapesten, a Lurdy Ház alsó szintjén nyitja meg kapuit az AMTS Bemutatóterem, ahol az az AMTS belépőjegyek vásárlásán, valamint a rendezvény tematikáit bemutató több, különleges jármű mellett a nyereményautó épülését is nap mint nap nyomon követhetik az érdeklődők egy teljes hónapon keresztül, a hét minden napján 10:00-18:00 között.

Az üzlet az érvényben lévő járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható, ezekről mindig aktuálisan a www.amts.hu weboldalon tájékozódhatsz.

Ahogyan az eddigiekben, idén sem csak maga a nyeremény exkluzív, az pedig vélhetően senki számára nem meglepetés, hogy nem egy alap gyári modellt lehet majd megnyerni a rendezvényen! Az AMTS hagyományos élő autóépítése során idén is ízekre szedjük szét az autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, valamint a teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel tesszük egyedivé. 

Az idei nyereményautó főtámogatója a minőségi Toyo Tires  gumiabroncsok hazai forgalmazója, az Abroncs Kereskedőház Kft. Idén maga az autó is a Toyo Tires égisze alatt épül meg.

A gyárilag is impozáns városi kisautó vérbeli sportkupévá alakul június végére.

A nyereményautó a következő módosításokat kapja:

FutóműH&R típushoz gyártott ültetőrugó-szett
AbroncsokVadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából. 
FelnikVadonatúj,  18 colos MOMO M50 könnyűfém felnigarnitúra az AKH kínálatából

BodykitA autóra komplett első és hátsó lökhárítóból, küszöbökből, valamint sárvédőívekből álló sportos, típushoz gyártott Prior Design szett kerül a Premium Car Design kínálatából.
DekorációAz új színárnyalatot a SAFEX Hungary Kft. KPMF fóliái közül választottuk, a profi telepítést pedig a VIll-Fény Kft. csapata végzi, a PB Wraps segítségével
Hifi és MultimédiaHertz mélynyomót, az új erősítőt, multimédiás fejegységet és a minőségi Audison Connection kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot  a Hififutár webshopjából szereztük be.

MultimédiaA különleges, kerek CMP multimédiás fejegységet a hazai forgalmazónál, a Gálffy Tuning kínálatában találtuk.
InstallációAz igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végzi.
Utastéri optikaAz ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék minőségi bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodik. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. szállítja


FénytechnikaA minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogatták. Az autó típusazonos hátsó lámpáit a RS-Tuning kínálatából választottuk.

MotorolajA minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából kerül az autóba
ÜzemanyagA nyereményautóhoz tartozó 50.000 Ft-os üzemanyagkártyát a MOL Racing Kft., a MOL Csoport speciális üzemanyagokat fejlesztő és gyártó cége biztosította.
TakarításA nyereményautó makulátlan tisztaságáról az Easy Wash System gondoskodik

 

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki a 2020, vagy 2021-es rendezvényünkre vásárolt teljes árú felnőtt belépőjegyét, vagy családi jegyét megtartotta (melyeket augusztusi rendezvényünkön használhat fel), vagy teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén.

Sőt, belépőidet akár a Lurdy Házban is megvásárolhatod hoszteszeinktől az építés ideje alatt az AMTS bemutatóteremben, ha éppen arra jársz. Az átépített Mini Cooper Coupé augusztus végén, az AMTS harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni a Mini Cooper Coupét?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Show-n! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dologra még oda kell figyelned:

  1. Használd fel megtartott 2020-as, vagy 2021-es belépőid, vagy vegyél legalább egy felnőtt, vagy családi jegyet az AMTS-re (1), akár online elővételben, akár a Lurdy Házban az AMTS bemutatóteremben, akár a rendezvény nyitvatartása alatt a helyszíni pénztárakban.
  2. Töltsd ki online nyereményszelvényünket legkésőbb augusztus 29-én 12:00 óráig, melyen  
     - Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid (2)
     - Írd be a jegyed sorszámát nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  3. Kísérd figyelemmel augusztus 29-én 16:00 órától a sorsolást (3) a helyszínen az AMTS Nagyszínpadán, vagy pedig youtube-csatornánkon, ahol élőben sorsoljuk ki az autót!

(1) A játékban minden online, az AMTS Bemutatóteremben, vagy a pénztárakban megvásárolt teljes árú felnőtt napijegy, vagy családi jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt
(3) A sorsoláson való részvételhez nem szükséges a rendezvény helyszínén tartózkodnod - a nyertest minden esetben telefonon értesítjük, közvetlenül a sorsolás után.

Ugye nem bonyolult? Ha mégis, akkor sincs baj, hoszteszeink a helyszínen mindenben segítenek. A sorsolás 2021. augusztus 29-én 16 órai kezdettel a rendezvény nagyszínpadán kerül lebonyolításra, közjegyző jelenlétében. 

Ne késlekedj, vedd meg AMTS belépőidet most, olcsóbban!

AMTS jegyeket vásárolni idén különösen érdemes időben: az elővételes belépővel nem csak a sorban állást kerülheted el, de egyúttal a belépő árából is jelentős mértékben spórolhatsz, egészen 2021. június 30-ig. Vedd meg belépőd online felületünkön egyszerűen és gyorsan, vagy gyere el a Lurdy Házba június végéig és vásárold meg hoszteszeinktől!

No és ki tudja... szerencsés esetben lehet, hogy magadat, vagy valamelyik családtagodat pont egy Mini Cooper Coupéval is megleped! kacsint

Ismerd meg kicsit közelebbről az AMTS idei nyereményautóját!

További információk itt!