A HENES elektromos gyermekautók a csodával határos játékok csúcsát képviselik. Kifinomult dizájn, művészi mechanizmus, maximális biztonság, és a legintelligensebb technológia jellemzi ezeket a fantasztikus kisautókat, melyek a legjobb vezetési élményt és a legjobb élvezetet nyújtják a kicsiknek. Tapasztald meg őket az AMTS-en!

A HENES Broon termékcsaládja a legbiztonságosabb környezetet nyújtja a gyermekeknek, miközben megőrzi a jármű vezetésének minden élvezetét. A legújabb technológia alkalmazásával és a legrealisztikusabb autó alkatrészek beépítésével, úgy mint sebességváltó, elektronikus lemez fékek, uretán gumik, vagy a Broon információs-szórakoztató rendszereként szolgáló Androidos operációs rendszer alkalmazásával képesek voltak kifejleszteni pontosan úgy ezt a rendszert, hogy a legbiztonságosabb és legélvezetesebb vezetési élményt nyújtsa. Ezáltal a HENES szilárdan áll mindennemű verseny élvonalában.

A Broon a legfejlettebb autó alkatrészekkel van felszerelve, melyeket még egy játékban sem látni. Tulajdonképpen a Broon legtöbb alkatrészét soha nem is lehet látni más termékekben a jövőben. Csak és kizárólag a Broon van felszerelve olyan technológiával, mely rabul ejti az érzékeit az érzéki vezetési élményével és irányításával. Rendkívül érzékeny és pontos kormányzásáról, gyorsulásáról és fékezéséről nem is beszélve.

A Henes elkötelezte magát mind a gyermek, mind a jármű, illetve az utakon közlekedők biztonsága és védelme mellett. Minden egyes Henes modellre jellemző egy sor vezetőt segítő felszerelés, melyek egy biztonságosabb vezetést és manőverezést tesznek lehetővé. Tulajdonképpen a cég elsőnek alkalmazott számos olyan biztonsági rendszert, melyek egyáltalán nem gyakoriak a többi konkurens márkánál. Ez a biztonság melletti elszántság folyamatosan jelen van, s a Broon széria számos tulajdonságában megtalálható.

Számos egyéb gyermekprogram mellett, a lehengerlő HENES modelleket előre kiépített beltéri pályán, szabadon próbálhatják ki a legkisebbek az AMTS keretei között. A minden képzeletet felülmúlóan realisztikus kisautók garantáltan a kedvenceik lesznek! Keresd a HENES tesztpályát és ismerkedj meg a márkával az "A" pavilon 102-es standján, március 24-26. között a Hungexpón!

További infók a HENES termékeiről: www.henes.hu