Ahogyan az évek alatt megszokhattuk, idén sem fogunk nemzetközi látványosságokban szűkölködni az augusztus 27-29. között megrendezésre kerülő AMTS-en. A népes külföldi autópark mellett a nemzetközi cégek sem maradnak el, melyek közül az egyik legnagyobb európai tuning kompánia, a FOLIATEC először állít ki standdal a rendezvényen!

Légy különböző!

A FOLIATEC.com a mottója: BE DIFFERENT, azaz "légy különböző", mely égisze alatt a szakma nagyöregjei között, közel 40 éve fejleszt kiváló termékeket és kiegészítőket, melyekkel egyszerűen és nem utolsósorban nagyon kedvező árakon segítik a tunereket álmaik megvalósításában. A FOLIATEC termékeinek fő erénye az egyszerűség: a felszerelést-applikálást egy kis hozzáértéssel bárki, akár saját maga is elvégezheti, legyen szó egy apró módosításról, vagy akár a teljes jármű újradesignolásáról - a lehetőségeknek nincsenek korlátai.

A cég vliágszerte több mint 40 országban van jelen termékeivel, az idei AMTS pedig nem titkoltan az első lépés a magyarországi terjeszkedés felé, hiszen egyúttal hazai viszonteladót is keresnek.

A FOLIATEC® termékek

A cég főként DIY (csináld magad) termékeket gyárt, amelyeknek köszönhetően az autótulajdonosok egyszerűen és olcsón megvalósítsák álmaikat.

Kevesen tudják, de a FOLIATEC.com a legelsők között, már az 1980 -as években gyártott autófóliákat, melyek divatja csak az elmúlt években kezdett begyűrűzni igazán. Legyen szó akár UV, vagy hővédő fóliákról, vagy akár csak egy új színárnyalatról, minden ügyfél megtalálja a számára megfelelő opciót a széles kínálatban. A fóliák otthoni és professzionális alkalmazásra is tökéletesek.

A FOLIATEC.com egyik legnépszerűbb terméke a féknyereg festék, amelyet kifejezetten nyergeken való használatra fejlesztettek ki. A festék maximálisan hőmérséklet-, vegyszer- és korrózióálló. Természetesen féknyereg-takarókon is használható, ahogyan a FOLIATEC.com RS3-asán (FT7) is látható.

Egy másik kedvelt termék, melyben a FOLIATEC szintén világelső volt, a fújható fólia, melynek elérhető színskálája a mai napig folyamatosan bővül. A "sprüh folie" rendkívül könnyen applikálható, ha új színt szeretnénk adni akár az egész autónak, ha pedig megunjuk, a bevonat ugyanilyen könnyen el is távolítható. 

A FOLIATEC egyik legfrissebb újítása ugyanezen a téren a masszív, időjárás- és karcálló Hard Rock Liner bevonat, mely mind a jármű egyes elemeire, mind a teljes kasztnijára használható - utóbbit testközelből is láthatjuk a cég hazánkba érkező Jeep Wrangler demóautóján is.

A FOLIATEC a termékeihez speciális szerszámokat és segédeszközöket is kínál, amelyek a professzionális telepítéshez szükségesek. A jövő szakembereinek tanfolyamokkal is segítik, melyek során két szakaszban tanítják az autóipari üvegfóliák összeszerelésének alapjait és mélyrehatóbb ismereteit.

Akár kisebb változás, akár átfogó átalakulás a cél, a FOLIATEC remek választás, ha saját magad szereted bütykölni az autódat. Keresd fel standjukat az AMTS-en, augusztus 27-29. között a Hungexpón, az "A" pavilonban!

Jegyvásárlás: www.amts.hu