Egy új, nem csak gyermekeknek szóló program a jubileumi AMTS repertoárjában: LEGO MOC (=My Own Creation, azaz a saját, egyedi ötletű építésem) Autóépítő Verseny és Kiállítás, ahol hazánk legkreatívabb, legóból készült egyedi járműveit tekintheted meg egy helyen!

A világhírű LEGO® építőjáték mindenki számára ismerős lehet, a gyermekkort végig kísérő termékcsalád azonban nem csupán gyerekjáték. A LEGO MOC Masters-nek otthont adó vadonatúj "E" pavilonba várja látogatókit az a kiállítás, mely nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is izgalmas lehet! Sokszor ugyanis bebizonyosodik, hogy a LEGO-építés ugyanolyan izgalmas program a szülőknek, mint a csemetéknek – s persze ebbe beletartozik az elkészült művek megcsodálása is!

A közel 150 m2-es standon teljesen egyedi MOC készletek és gyári LEGO készletek is megtalálhatóak lesznek a rendezvény ideje alatt. Profi hazai építők hozzák el egyedülálló, lenyűgöző kreációkat, valósághű épületeket, működő járműveket és megannyi érdekes látnivalót, amit kizárólag a sokféle építőelemből alkottak.

A szervezők egy LEGO Építőversenyt is tartanak a helyszínen, ahol Te is megmutathatod, hogy egy adott készletet milyen gyorsan tudsz összerakni és szétszedni! Mindemellett egy érdekes virtuális-építés prezentációval is készülnek, amiből kiderül, hogyan és milyen lehetőségekkel készülnek ezek a készletek.

A tervek szerint egy exkluzív programra is sor került a LEGO + RC személyében, mely során távirányítással gyorsítják fel a készleteteket, Te pedig még ki is próbálhatod, hogy milyen irányítani egy ilyen építést!

Fél tonna, és LEGO-ból készült, mi az?

A fő attrakció pedig az Arany Kocka LEGO MOC Építőverseny lesz, amit a legszebbnek választott készlet tulajdonosa birtokolhat 1 szezonon keresztül - a következő AMTS-ig!

A szervezők nagy szeretettel várnak mindenkit 0-99 év között az "E" pavilon 12. standjára , ahol egy valóban gigászi LEGO meglepetést is, szóval kicsik és nagyok: írány az E/12...!

 A LEGO MOC Masters kiállítást és a programokat az AMTS mindhárom napján megtekintheted, augusztus 27-29. között a Hungexpón, magyarország legnagyobb autóshowjának keretei között!