Habár a teljes hétvége alatt is nehezen végigjárható méretű kiállítás, a rengeteg program és persze a kötelező klubos bandázás fényében az AMTS önmagában is rendkívül sokszínű rendezvény, idén azoknak is kedveskedünk, akik egy kicsit be is néznének az autótuning színfalai mögé.

Az témához teljes mértékben kapcsolódó előadásokkal készülünk a rendezvény mindhárom napjára, ráadásul teljesen ingyenesen! Természetesen nem száraz, unalmas agytágításokra invitálunk: a témákat úgy állítottuk össze, hogy garantáltan érdekes, értékes egy-egy órákat tölthess a "B" pavilon első emeleti médiatermében. Az előadások meghallgatásának feltétele az előzetes regisztráció, valamint látogatóink részére természetesen az aznapi belépőjegy megvásárlása, hiszen a program a rendezvény területén belül zajlik.

Rendezvényünk ideje alatt az alábbi előadásokon vehetsz részt:

1. Tuning és műszaki vizsga?
Március 18. péntek, 10:00-11:00 (utána további egy óra a hallgatóság kérdéseire)

A hazai tunereket foglalkoztató egyik legaktuálisabb téma: hogyan lehet "legális" egy tuning autó, mi az, ami engedélyköteles és mi nem? Hogyan kerülhetnek az átalakításaid bejegyzésre a forgalmi engedélybe? Moderált kerekasztal-beszélgetés az autótuning lehetőségeiről Magyarországon, meghívott szakértő és tapasztalt autóépítő segítségével. Tedd fel Te is a kérdésed, itt mindenre választ kapsz! Feliratkozom az előadásra!


2. Ladától a Bugatti Veyronig
Március 19. szombat, 10:00-11:00

A hétvége egyik legizgalmasabb előadása a gépjárműgyártás egyik igazi magyar ikonjával, Dr. Hanula Barnával, aki közérthető formában mesél eddigi pályájáról. rengeteg érdekes sztorival tűzdelve, a VR6-os blokk fejlesztésétől a Bugatti Veyron motorjának megalkotásáig, mely szintén az ő nevéhez fűződik. Hatalmas szó és rendkívül ritka lehetőség, hogy az autóépítés egy ilyen neves képviselőjét meghallgathasd.  Feliratkozom az előadásra!


3. Hogyan születik az AMG Mercedes?
Március 20. vasárnap, 10:00-11:00

Vendégünk személyesen Christian Wolff a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft gyárigazgatója, aki 2016. januárjától látja el feladatát a kecskeméti üzemben. Előadásában a legendás AMG sportkocsik születéséről, az AMG történetéről beszél, valamint bepillantást enged a kivételes sportmodellek filozófiájába és titkaiba is. Ismerd meg első kézből, hogyan készül egy gyárilag tuningolt sportautó! Feliratkozom az előadásra!


Reméljük felkeltettük érdeklődésed! Amennyiben részt szeretnél venni valamelyik előadásunkon (vagy akár mindhármon), nincs más dolgod, mint belépni az AMTS-es oldaladra és bepipálni a Téged érdeklő témákat legkésőbb március 17-ig! Igyekezz minél előbb jelentkezni, mert a férőhelyek végesek! További infókat az előadásokról belépés után találsz.

Szeretettel várunk az AMTS-en, a nyitásig hátralévő néhány napra pedig kellemes készülődést kívánunk.
Hamarosan találkozunk! ;)