Márciusban teljesen megújult formában tért vissza a Hungexpóra hazánk legnagyobb autóshowja, az UNIX-AMTS 2024, melynek utolsó napján ismét egy autó került kisorsolásra a rendezvény látogatói között. A minden porcikájában egyedi Audi A5 már a rendezvényt megelőzően, a Westend Bevásárlóközpontban épült át teljes nyilvánosság előtt, szerencsés új tulajdonosa pedig egy fiatalember, Horváth Tibor lett.

Az adminisztrációs körök lezárultával, a kabrió ünnepélyes átadására május 18-án, szombaton kerül sor, helyszínül pedig - az AMTS történetében először - egy nívós hazai rendezvény, a BASICS. találkozó színpada szolgál majd. A rendezvény keretei között bárki körbejárhatja a minden átalakításában legális Audit és személyesen is találkozhat  az AMTS idei legszerencsésebb látogatójával.

Sőt, az eseményen szintén vendégünk lesz a Miss AMTS idei királynője, Ilics Szimonetta is, aki a szépségverseny fődíjával, a pezsgőmetál színben pompázó Mercedes A-osztályossal érkezik a helyszínre. A járművet  Szimi kerek egy éven keresztül használja a verseny kiemelt partnere, a Proflotta jóvoltából.

Keresd a BASICS.-en az AMTS standját, ahol a nyertesek mellett a rendezvény főszervezőivel is találkozhatsz, akik személyesen jelen lesznek a helyszínen. A standon pedig csak ezen a hétvégén az AMTS limitált kiadású termékeit is akciós áron szerezheted be - amíg a készlet tart.

A BASICS. találkozó

A Backyard Garage által, immáron harmadik éve megrendezésre kerülő találkozó mottója: Minőség a mennyiség felett! Éppen ezért regisztrációhoz kötött a találkozó, ahol kiváló minőségű építések, ritkaságok, oldtimerek vagy éppen versenyautók között tölthet el a látogató néhány kellemes órát, baráti légkörben. A BASICS. célja, hogy hazánk igényes építéseit és azok tulajait is minél szélesebb körben megismerjék. A rendezvény teljesen családbarát, remek szombati kikapcsolódás gyerekekkel és / vagy négylábú kedvenccel is.