Egy belépőjegyért akár a Tiéd is lehet egy Mazda MX-5 roadster! (képünk illusztráció)

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n! 2014-ben VW EOS kabriót, 2015-ben Volkswagen Sciroccót, 2016-ban BMW Z4 Roadster sorsoltunk ki, majd ezt követte két Audi TT: 2017-ben egy kabrió, 2018-ban pedig egy kupé. A sort egy vérbeli amerikai vas folytatta 2019-ben, egy ötödik generációs Ford Mustang Coupé személyében, majd következett az Online Edition keretei között kisorsolt Porsche Boxster S, majd őt követte az idei építés, a Mini Cooper Coupé. Az AMTS 2022 fődíja pedig ismért egy roadster, mégpedig egy Mazda MX-5 NC roadster!

Ahogyan az eddigiekben, idén sem csak maga a nyeremény exkluzív, az pedig vélhetően senki számára nem meglepetés, hogy nem egy gyári modellt lehet majd megnyerni a rendezvényen! Az AMTS hagyományos élő autóépítés programja most is jóval a rendezvény előtt lezajlik és mindenki szeme láttára élőben, mindössze néhány nap leforgása alatt alakítjuk át a gépet! 

Az átépítés pontos időpontját, helyszínét, valamint, hogy pontosan milyen módosításokat kap az autó, hamarosan megtalálod híreink között!

A 2011-es évjáratú roadster gyárilag is makulátlan állapotú, kívül-belül!

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, családi, vagy VIP belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Az átépített Mazda MX-5 pedig a 2022-es AMTS harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni a Mazda MX-5 roadstert?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Show-n! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dologra még oda kell figyelned:

  1. Vegyél teljes árú felnőtt, családi, vagy VIP jegyet az AMTS-re (1)), akár online elővételben, akár a rendezvény nyitva tartása alatt a helyszíni pénztárakban.
  2. Töltsd ki online nyereményszelvényünket (2) legkésőbb március 13-án 12:00 óráig, melyen
    a. Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
    b. Írd be a jegyen található vonalkód alatt lévő számsort a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  3. Kísérd figyelemmel március 13-án 16:00 órától a sorsolást (3) a helyszínen az AMTS Nagyszínpadán, vagy pedig youtube-csatornánkon, ahol élőben sorsoljuk ki az autót!


(1) A játékban minden online vagy a pénztárakban megvásárolt, vagy a 2021-es évről átregisztrált teljes árú felnőtt napijegy, családi jegy, vagy VIP jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt. A nyereményszelvényt itt tudod kitölteni!
(3) A sorsoláson való részvételhez nem szükséges a rendezvény helyszínén tartózkodnod - a nyertest minden esetben telefonon értesítjük, közvetlenül a sorsolás után.

Ugye, nem bonyolult? Ha mégis, akkor sincs baj, hoszteszeink a helyszínen mindenben segítenek. A sorsolás 2022. március 13-án 16 órai kezdettel a rendezvény nagyszínpadán kerül lebonyolításra, közjegyző jelenlétében. 

Mikor lesz 2022-ben AMTS?

2022-ben újra a megszokott időpontban, tavasszal vár ismét mindenkit Magyarország legnagyobb szezonkezdő autós kiállítása és show-ja, az AMTS, azaz AutoMobil és Tuning Show a Hungexpón. Jegyezd fel már most:

2022. MÁRCIUS 11-13, HUNGEXPO!

Szervezőként, az elmúlt két év járványügyi tapaszalataira alapozva ezúttal készülünk egy biztonsági "B" opcióval is: amennyiben a 2022. márciusában, az akkor hatályos jogszabályok esetleg nem teszik lehetővé a rendezvény megtartását, akkor az AMTS-re július 1-3. között kerül sor, ugyanúgy a Hungexpón. Az addig megváltott elővételes belépőjegyek ez esetben természetesen automatikusan érvényesek lesznek a nyári dátumra.

Ne késlekedj, vedd meg AMTS belépőidet most, olcsóbban!

AMTS jegyeket vásárolni idén különösen érdemes időben: az elővételes belépővel nem csak a sorban állást kerülheted el, de egyúttal a belépő árából is jelentős mértékben spórolhatsz, egészen 2021. december 31-ig. Vedd meg belépőd online felületünkön egyszerűen és gyorsan, most! Sőt, minden látogatónknak, aki még idén jegyet vált az AMTS-re, egy jubileumi AMTS kulcstartót is adunk ajándékba, amit a rendezvény helyszínén vehet át!

No és ki tudja... szerencsés esetben lehet, hogy magadat, vagy valamelyik családtagodat pont egy sportautóval is megleped! kacsint

Videó: így találtuk rá az idei nyereményautóra

További információk itt!