Egy belépőjegyért akár a Tiéd is lehet egy Porsche Boxster S! (képünk illusztráció)

Ahogyan már bizonyára értesültél róla, az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az AMTS Autó Show-n! Fődíjunk, a Ford Mustang Coupé január 30. és február 3. között alakul át élőben, a WestEnd City Center szívében, a Millennium udvar szökőkútjánál!

Ahogyan az eddigiekben, idén sem csak maga a nyeremény exkluzív, az pedig vélhetően senki számára nem meglepetés, hogy nem egy alap gyári modellt lehet majd megnyerni a rendezvényen! Az AMTS hagyományos élő autóépítés programja most is jóval a rendezvény előtt lezajlik, ráadásul mindenki szeme láttára élőben, mindössze néhány nap leforgása alatt! 

Az idei nyereményautó főtámogatója a minőségi Toyo Tires  gumiabroncsok hazai forgalmazója, az Abroncs Kereskedőház Kft. Idén maga az autó is a Toyo Tires égisze alatt épül meg.

A bepakolás pillanatai: így gurult be a Porsche a Westend Bevásárlóközpontba!

A nyereményautó a következő módosításokat kapja:

FutóműVogtland típushoz gyártott állítható futómű a Vogtland Magyarország jóvoltából.
AbroncsokVadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából. 
FelnikVadonatúj 19 colos MOMO RF-01 könnyűfém felnigarnitúra az AKH kínálatából

BodykitA autóra komplett első és hátsó lökhárítóból, küszöbökből álló sportos, típushoz gyártott FR szett kerül a Tuning World kínálatából.
DekorációAz új színárnyalatot a SAFEX Hungary Kft. KPMF fóliái közül választottuk, a profi telepítést pedig a VIll-Fény Kft. csapata végzi, a PB Wraps segítségével
Hifi és MultimédiaHertz mélynyomót, az új erősítőt, multimédiás fejegységet és a minőségi Audison Connection kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot  a Hififutár webshopjából szereztük be.

InstallációAz igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végzi.
Utastéri optikaAz ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék minőségi bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodik. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. szállítja


FénytechnikaA minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogatták. Az autó típusazonos hátsó lámpáit a RS-Tuning kínálatából választottuk.

MotorolajA minőségi Castrol motorolaj az AKH jóvoltából kerül az autóba
ÜzemanyagA nyereményautóhoz a speciális nagy teljesítményű üzemanyagot a MOL Racing Kft., a MOL Csoport speciális üzemanyagokat fejlesztő és gyártó cége biztosította.
Szerszámok és eszközökAz autó építése a BAHCO professzionális szerszámaival és felszerelésével történik, melyeket a Sandviken Tools Kft. forgalmazza
TakarításA nyereményautó makulátlan tisztaságáról az Easy Wash System gondoskodik

 

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Sőt, belépőidet akár a Westendben is megvásárolhatod hoszteszeinktől az építés ideje alatt az AMTS standon, ha éppen arra jársz. Az átépített Porsche Boxster pedig márciusban, az AMTS harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni a Porschét?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Show-n! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dologra még oda kell figyelned:

  1. Vegyél teljes árú, vagy családi jegyet az AMTS-re (1)), akár online elővételben, akár a Westendben felállított standunkon, akár a rendezvény nyitvatartása alatt a helyszíni pénztárakban.
  2. Látogass ki az AMTS-re március 20-22. között bármikor
  3. Véletlenül se dobd el a belépőjegyedet!
  4. Gyere a nyereményautó standjára az "G" pavilonban és vegyél részt a játékban. (2)
    a. Töltsd ki a nyereményszelvényt, melyen
     - Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
     - Válaszold meg helyesen a három kvíz kérdést
     - Írd be a jegyen található vonalkód alatt lévő számsort a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
    b. Érvényesíttesd le a jegyedet a hosteszekkel
    c. Dobd be a kitöltött nyereményszelvényt a gyűjtőládába (3)
  5. Ne dobd el a leérvényesített belépőjegyedet!

(1) A játékban minden online vagy a pénztárakban megvásárolt teljes árú felnőtt napijegy, vagy családi jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. Amennyiben online vásároltad a belépőjegyed, mindenképpen nyomtasd ki és úgy hozd a show-ra, mert a hoszteszek csak ebben a formában tudják majd érvényesíteni! A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt
(3) Amennyiben nincs leérvényesítve a jegyed a nyereményszelvényt nem lehet bedobni a gyűjtőládába

Ugye nem bonyolult? Ha mégis, akkor sincs baj, hoszteszeink a helyszínen mindenben segítenek. A sorsolás 2020. március 22-én 16 órai kezdettel a rendezvény nagyszínpadán kerül lebonyolításra, közjegyző jelenlétében. 

Ne késlekedj, vedd meg AMTS belépőidet most, olcsóbban!

AMTS jegyeket vásárolni idén különösen érdemes időben: az elővételes belépővel nem csak a sorban állást kerülheted el, de egyúttal a belépő árából is jelentős mértékben spórolhatsz, egészen 2019. január 31-ig. Vedd meg belépőd online felületünkön egyszerűen és gyorsan, vagy gyere el a Westend Bevásárlóközpontba január végén és vásárold meg hoszteszeinktől!

No és ki tudja... szerencsés esetben lehet, hogy magadat, vagy valamelyik családtagodat pont egy Porsche Boxsterrel is megleped! kacsint

Így épült át 2019-es nyereményautónk, a Ford Mustang! Idén ugyanezt - Porsche alapon - a Westendben láthatod!

További információk itt!