Kiss Norbert világ és sokszoros Európa bajnok autóversenyzővel, a Révész Racing világhírű magyar pilótájával is találkozhatnak az AMTS Automobil és Tuning Show pénteki nyitónapján, március 17-én a látogatók. Délután 1 és 3 között Norbival a Can-Am és Sea-Doo hazai importőre, a Jet Power Hungary standján találkozhatnak, beszélgethetnek és kérhetnek autogramot szurkolói, és az autósport iránt érdeklődők.

Kiss Norbi évek óta a legendás quad és jet-ski márkák hazai márkanagykövete, így hosszú ideig "kollégák" voltak Lewis Hamiltonnal, aki világszerte képviselte a Can-Am homokfutóit, és a nemrégiben tragikus körülmények között elhunyt Ken Block-al, aki szintén a márka termékeit használta és népszerűsítette.

"A Jet Power Hungary standján Ken Block egyik kedvenc Can-Am jármű típusával, a Maverick MAX XSR Turbo RR 2023-as változatával, és fényképekkel  emlékezünk standunkon Ken Blockra Kiss Norbival és cégünk alapítójával Gerencsér Csaba jet ski világbajnok, örökös magyar bajnokkal" - fogalmazott Bóday Pál a cég kommunikációs igazgatója, hozzátéve: "idén sikerült elérni, hogy a kiszállítások felgyorsulásának következtében a Can-Am és a Sea-Doo  2023-as újdonságai már most, tavasz elején elérhetőek, megtekinthetőek, és meg is rendelhetőek, akár az AMTS-en, ahol cégünk márkanagykövete, Kiss Norbert mellett, szakértő kollégáim várják majd a termékeink iránt érdeklődők kérdéseit."

Keresd a Jet Power Hungary standját a Hungexpo "G" pavilonjában, március 17-19. között a Hungexpón, az idei Automobil és Tuning Show forgatagában!

További infók: