A LEGO® MOC Masters csapata 2021 után másodjára tér vissza az AMTS-re, ezúttal még több LEGO® építménnyel, amik között több száz gyári és teljesen egyedi, tehetséges hazai építők által tervezett kis és nagy autót és sok-sok érdekes programot találhat, aki kilátogat a kiállítás három napján.

Ez a kiállítás nem csak a gyermekeknek szól az AMTS-en, a világhírű LEGO® építőjáték mindenki számára ismerős lehet, a gyermekkorunkat végig kísérő építőjáték azonban mára már nem csupán a gyerekek játéka. Nagyon sok felnőtt is épít manapság a gyerkőcök mellett. Gyertek el és nézzétek meg együtt ezeket a különleges autócsodákat.

A II. MOC Masters Auto Bonanza -nak otthont adó "B" pavilonban tehetséges hazai építők egyedi munkáitól a gyári szetteken át (Speed Champions, Creator Expert, Technic) egészen a nagy 1:8-as méretű autókig csodálhattok meg rengeteg építmény, és kérdezhettek az építőktől is személyesen.

A közel 40 m2-es standon a több, mint 200 teljesen egyedi és gyári LEGO® készlet mellett egy Hungaroring témájú társasjáték, tematikus beszélgetések, közönségtalálkozó és egy az AMTS nyereményautóval kapcsolatos meglepetés is várja majd a látogatókat a rendezvény teljes ideje alatt.

Profi hazai építők hozzák el egyedülálló, lenyűgöző kreációikat, működő járműveket és megannyi érdekes látnivalót, amit kizárólag LEGO® építőelemekből alkottak.

A szervezők nagy szeretettel várnak mindenkit 0-99 év között a "B" pavilonban.

A II. MOC Masters Auto Bonanza kiállítását és a programokat az AMTS mindhárom napján megtekintheted, március 17-19. között a Hungexpón, Magyarország legnagyobb Autóshow-jának keretein belül.

További infók