A vadonatúj külsőről az AMTS-en hull le a lepel!

Nincs AMTS látványos drift programok nélkül, idén pedig még inkább belecsapunk a lecsóba, többek között egy igazi exkluzív újdonsággal. Sokaknak már ismerősen, de még többeknek még ismeretlenül hangzik az SRminátor. Na de mit is jelent ez?

A hangzatos név mögött egy Nissan Serena hátsókerekes japán kisbusz áll, melyet SR20DET motorral és szerény 307 lóerővel pakoltak fel. A kategóriájában egyedülálló furgon - és maga a tény, hogy driftre képes, mégpedig nem is akárhogyan - minden tekintetben az autóépítés és a fanatizmus csúcsát képviseli.

Ezen a linken megnézheted, miről is van pontosan szó. FIGYELEM! Kőkemény autóspornó és sok-sok óra tartalom. A kocsi az AMTS-en debütál és a többi driftes testvérrel fogja a csikokat rajzolni a pályára!

Az SRminátor rendhagyó módon egy három vendégüléses versenyautó, ahová a show folyamán többször is be lehet huppanni egy élménykörre. A Drift Taxi jegyeket elővételben is meg tudod már vásárolni 8.000,- HUF / fő áron - ne maradj le, mert a jegyek csak limitált számban érhetők el! Foglald le őket már most:

Az SRminátor nem csak technikailag egyedi jármű. Egyedi designt is kap, melyet egyenesen egy művész rajzolt, hogy a belső nagyszerűségét az autó külseje is méltán tükrözze. Az autó először az új designnal és működés közben az AMTS-en lesz látható, tekintsd meg, próbáld ki Te is az elsők között Európában!

A drift aréna 2021-ben ismét remek versennyel, gyönyörű új pályaelemekkel, a Markom Racing színvonalas show-ival és egy vadonatúj műsorszámmal, az AMTS KINGS-szel is vár, melyet több ezer fős lelátóról tudsz figyelemmel kísérni az "A" pavilon mellett, augusztus 27-29. között a Hungexpón. További infók a programról itt!

Ahogyan minden évben, a versenyzői depó most is nyitott lesz a látogatók számára és nem lesz piskóta a Drifted standja sem, ahol egy egész sormyi Nissan durvaság látható majd, a Silvia S13, S14-től kezdve a Skyline-on át egy 1.200 lóerós GT-R-ig.

Ott vagyunk már?!