Idén újra megörvendezteti hazánk legnagyobb Autós rendezvénye, az AMTS Autó Show a terepautózás szerelmeseit. A szezonnyitó 10, önmagában is teljes értékű rendezvényként működő tematikája mellé, immáron harmadik alkalommal érkezik önálló programként az Off-Road Show és kiállítás!

A látogatók és kiállítók nagy örömére a 4x4 EURO TRIAL pálya mellett ismét épülni fog bemutató off-road pálya, izgalmas nyomvonalakkal az AMTS Off-Road szekciójába, melyen nyitástól-zárásig folyamatosan dübörögnek majd az ország minden tájáról érkező terepjárművek. Lesznek újabb és izgalmasabb gépszörnyek, a szervezők által átrendezett és felszántott terep, hogy a látogatók minél jobban kivehessék részüket a pályán zajló akciókban - akár nézőként, akár az Off-Road TAXI utasaként!

A program keretei között nem csak a legnagyobb hazai versenyzőkkel és versenysorozatokkal találkozhatnak a látogatók, hanem a lelkes GPS koordináta-hajhász kalandtúrás szervezőkkel és a sorozatban résztvevő izgalmas járművekkel is. Idén is erős lesz az amerikai 4x4-es kiállítói vonal és mellettük debütálnak a nagy vasak is!

Azaz kimerészkedik majd a nagy nyilvánosság elé az egyedileg átépített 8x8-as izom off-road monstrumokat felsorakoztató Euro Truck Trial kategória is.


A cél ismételten egy valódi családi élményhétvége prezentálása a nagyérdeműnek, ahol bárki átérezheti is a terepjárózás igazi hangulatát. Hiszen az off-road mindekié: kevesen tudják, hogy ez a hobbi nem feltétlenül a versenyzésről szól, hanem egyben egy remek szabadidős elfoglaltság is.

Az off-road trophy versenyeken túl számos profin szervezett off-road kalandtúra is elérhető Magyarországon, melyek minden korosztály számára izgalmas kikapcsolódást nyújtanak. A túrákról, valamint, hogy miként érdemes belevágni az off-roadozásba, minden infót megtudhatnak az érdeklődők a boxutcában felsorakozó off-road kiállítóktól és versenysorozatok szervezőitől.

A nagy érdeklődésre való tekintettel idén sem marad el az igazi keleti és a Balkán blokk az off-road tematikában. Nem hiányozhatnak többek között a Niva és UAZ, valamint számos ismert keleti csoda brutálisan átalakított példányai sem.


A tavalyihoz képest jóval nagyobb számban lesznek kint láthatóak mesterien átalakított és kivitelezett, a nemzetközi versenyszíntéren is jól bizonyító csodabogarak, mint például a Skarabeus.

A hazai Triál versenysorozat szervezői M.T.T.E színvonalas akadálypályával készülnek mind a három napra, sőt, nemzetközi megmérettetésen kimagasló eredményeket felmutató, bajnok járművek is akcióba lépnek majd.

Nem lesz hiány a háttéripar kiállítóiban sem. Színvonalas standdal, valamint a pályán is egyaránt bizonyít majd a nemzetközi szinten is széles-körben elismert Hajdu Off-Road szerviz.


A járműveket azonban nem csak nézni lehet: a legbátrabbak idén is beülhetnek a sofőrök mellé az off-road taxizás keretei között.

Ez pedig még nem minden: pénteken kettő, szombaton és vasárnap pedig 3-3 alkalommal kerül sor az AMTS off-road show-ra, melyen a legextrémebb, akár több 10 millió forint értékű, teljesen átépített terepjárművek is bemutatkoznak majd. Érdemes lesz odafigyelni rájuk!

Egy biztos: ezúttal is vérbeli off-road autók dübörögnek majd az "A" pavilon melletti depóban, valamint a vele határos földes-füves területen, és egy kicsit átrendezik a jelenlegi terepet. Nézd meg és próbáld ki őket személyesen, augusztus 27-29. között a Hungexpón!

AMTS OFF-ROAD PROGRAMOK ÉS INFORMÁCIÓK

További infókat a programról itt találhatsz, vagy kérdezz közvetlenül a szervezőktől: [email protected]