Shop

AMTS elővételes belépőjegy

FIGYELEM! Elővételes jegyeinket kizárólag on-line veheted meg! Vásárold meg AMTS belépőd kényelmesen és gyorsan! A belépőjegyekről bővebben ezen az oldalon tájékozódhatsz.

Kerüld el a sorban állást, vásárold meg beképőjegyed előre, egyszerűen és gyorsan online rendszerünkből. A vásárláshoz működő e-mail fiókra és bankkártyára lesz szükséged, a belépőjegyed pedig e-mailben, PDF formátumban kapod meg. A dokumentum kinyomtatva teljes értékű jegyként funkcionál, minden egyes jegy a rajta megjelölt számú személy egyszeri belépésre jogosít a rendezvény nyitvatartása alatt.

Fontos! A jegyen található vonalkódot a rendezvény helyszínén belépéskor elektronikusan ellenőrzik. Semmilyen körülmények között ne engedd, hogy illetéktelen személy másolatot készítsen a belépődről! Mivel a vonalkód olvasó rendszer nem érzékel különbséget másolt és eredeti vonalkód között, ezért mindig az ELSŐ leolvasott online belépőjegyet fogadja el eredeti jegynek. Minden további, azonos vonalkóddal rendelkező online belépőjegy másolatnak, azaz érvénytelen jegynek minősül.

Vedd meg csomagban!

Szeretnél egy Miss AMTS naptárt is? Vedd meg egyben a jegyeiddel, olcsóbban! Részletek itt!


Nyerj egy autót a belépőddel!

Az AMTS idei fődíja egy sportos Audi A5 Cabrio, melyet akár Te is megnyerhetsz! Részletek itt!


Hátralévő idő az AMTS-ig:


LÉGY A PARTNERÜNK!



Telefonos alkalmazás


Készpénzmentes fizetés a Hungexpón

Fontos információk a Hungexpón működő HelloPay rendszerről. Olvasd el figyelmesen!



Ne maradj le semmiről