A houstoni világpremiert követően Prágába reptették a minden terepen boldogulni képes négykerékhajtású quadokat. Ez volt az utóbbi 10 év legnagyobb ATV bemutatója a világ egyik legnagyobb és legrégibb quad gyártójánál a BRP csoporthoz tartozó Can-Am-nál. A legsokoldalúbb Can-Am Outlander típusaihoz 75 különböző gyári kiegészítő is rendelhető, hogy minden feladathoz, bármilyen időjárási és terep körülmények között helytálljon. Az új modellek az AMTS-en is megtekinthetők a Jet Power Hungary Kft standján.

Tartósság, minőség, megbízhatóság az új Outlander 500 és 700, valamint az új Outlander PRO HD5 és HD7 legfőbb jellemzői. Rotay erőforrásaik kevesebbet fogyasztanak és erősebbek. Sőt, a legerősebbek kategóriájukban.



Mindemellett a komfort tekintetében is sokat fejlődtek: kényelmesebb, jobban párnázott lett az ülések dizájnja, megnagyobbították a lábtartókat és a korábbiaknál is jobban pakolhatók: elöl 55kg, hátul 110kg, összesen 165 kg a boxok befogadóképessége.

A menetdinamikát a korábbiakhoz hasonlóan kategóriájukban a legerősebb motorok biztosítják.
A 3 féle vezetési mód (work, standard, sport mode) és az “előreválasztó” karral működő váltó finomabb és könnyebb váltást eredményez.



A kiváló terepező képességet a Visco lock automatikus négykerék meghajtás mellett a kategóriájában legnagyobb hasmagasság és alul 5mm vastag alvázvédőlemez biztosítja.

Ezekkel a paraméterekkel 830 kilogrammnyi teher elhúzása sem jelent gondot az Outlander számára. Ritkán van szükség a motor teljes kapacitásának kihasználására, de ilyen esetben sem kell attól tartanunk, hogy bármely testrészünket megégetnénk mert, hogy ne forrósodhasson túl az erőforrás, azt a korszerű hő management rendszer biztosítja.

A vadonatúj téglalap formájú LED lámpák garantálják a jó láthatóságot és egyedi megjelenést. Az adaptív menetdinamikát az IEB (intelligens motorfék rendszer) garantálja és a PRO kivitelben egyedüliként a piacon Speed Limiter is található.

Ha nem elégszünk meg az szériában is gazdag alapfelszereltséggel még további 75 különböző kiegészítővel szerelhetjük fel a BRP megújult quad-családját. E kiegészítőket és a különböző modellváltozatokat, Európa egyik legimpozánsabb bemutatótermével rendelkező hazai importőrnél, a Dunaharasztiban található Jet Power Hungary-nél (www.jetpower.hu) lehet megtekinteni és készletről megvásárolni