Az O.CT standját idén többek között egy BMW i8 díszíti majd, nagyon látványos ültetéssel, Vossen VPS felnikkel

Minőségi tuningban egyáltalán nem lesz hiány az idei Automobil és Tuning Show-n. Ezt a frontot erősíti a szakma egyik hazai éllovasa, a témában immáron 24 éve a legmagasabb szinten tevékenykedő O.CT Tuning Hungária Kft is, aki ismét igényes felhozatallal érkezik a rendezvényre.

Vossen felnik

Az idei attrakciók egyik lábát a VOSSEN könnyűfém felnicsalád legfrissebb példányai jelentik majd, melyek hazánkban először lesznek kiállítási keretek között megtekinthetők.  A hatalmas elismertségnek örvendő prémium márka csaknem 30 éves múltra tekint vissza, a legnagyobb sikert pedig a minőségi konkáv felnik gyártásának köszönhetik, melyet az elsők között kezdtek el a keréktárcsák történetében.

Az előzetes infók szerint nagyon szép palettát láthatunk a Miamiban őshonos cég legújabb fejlesztésű keréktárcsáiból, melyeket néhány hónapja a SEMA Show és az Essen Motor Show keretei között is megtekinthettünk. Érdemes lesz rájuk fókuszálni!

KW sportfutóművek

A másik fontos vonalat a világhírű KW termékei viszik majd a cég standján. Ha sportos futóműrendszerekről van szó különböző bevetési területeken, akkor a KW Automotive GmbH az egyik vezető cég a témában, melynek kizárólagos magyarországi importőre szintén az O.CT Tuning Hungária Kft. A KW állítható futóművekkel azokat a technikailag igényes sportos vezetők igényeit szolgálják ki, akik a lehetőleg komoly mértékű ültetés mellett, egyidejűleg a magas komfortról sem mondanak le.

A több, mint 2.500 féle állítható futómű bármelyike előrendelhető a show-n, további részletek a futóművekről itt!

Keresd az O.CT Tuning Hungária Kft. minőségi tuningmárkáit március 24-26 között a Hungexpo "A" pavilonjának 23-as standján, az Automobil és Tuning Show keretei között!