Fotó: autoszektor.hu

Soha ennyien nem érdeklődtetek még az AMTS-en három nap alatt épülő autó, mint idén a BMW Z4 Roadster iránt. Nem is csoda, hiszen több szempontból is exkluzív gépről van szó!

A legfőbb újdonság, hogy 2010 óta először nem demóautót építünk, hanem a "még meleg" vasat amint elkészül, a 18-as pavilonba költözött Autóépítő Arénából átgurítjuk a Nagyszínpadhoz, és szinte rögtön ki is sorsoljuk a látogatóink között. Szintén nem kevésbé kis szó, hogy a "Street Legal" program keretei között, hatósági szakértők bevonásával a teljes engedélyeztetési procedúrát is végigjártuk a BMW-vel, mely a show után hivatalosan bejegyzett átalakítási engedéllyel együtt kerül majd forgalomba!

A számos átalakítás mellett, az első néhány tankolással sem lesz gondja a szerencsés új tulajdonosnak: partnerünk, a MOL felajánlásában egy 50.000 Ft értékű BLUE kártyát is kap a kocsi mellé, melyet ráadásul személyesen a MOL RACING FUEL RST vadonatúj versenyüzemanyag tesztelésében közreműködő Herczig Norbitól vehet majd át!

Az abszolút magyar rallye-bajnok többször feltűnik majd a MOL standján ("A" pavilon, 74. stand) a rendezvény három napja alatt, ahol az idei színekben pompázó Skoda Fabia R5 versenyautója is debütál a nagyközönség előtt.

Gyere ki az AMTS-re és találkozz Te is élőben hazánk neves versenyzőjével március 18-20 között a Hungexpón, regisztrálj nyereményjátékunkra és nyerd meg a BMW Z4 Roadstert a MOL BLUE kártyával együtt!