A Tuning World Bodensee idei szépségkirálynője, Miss Tuning Leonie Hagmeyer-Reyinger ütős hazai tuning autókkal fotózkodott, melyhez remek fővárosi helyszínek adták a hátteret. Fantasztikus képek készültek a 2014-es naptárba!

A híres modellfotós, Max Seam tizenkét különböző helyszínen, páratlan egyedi ötletek komponálásával állt kamera mögé Budapesten, hogy a szőke szépségkirálynő mellett az itthoni autós szcéna és persze a város szépségei is kiemelt figyelmet kapjanak.

"Hatalmas élmény volt számomra a budapesti fotózás. Remek sorozatot készítettünk, minden tökéletes volt" - nyilatkozta Leonie.

A kedvelt turista-célpontok mellett - úgy, mint a Hősök tere, a Vajdahunyad kastély, vagy a Lánchíd - a Max-et számos további, elsősorban fotósok számára közkedvelt helyszín is megihlette. Tökölön az egykori orosz katonai reptér romos épületei, az Etyek melletti világhírű Korda Stúdióban pedig a Hellboy 2 eredeti díszletei hoztak egy kis hollywoodi életérzést a fotók mellé.

A sorozatból nem maradhatott ki a budapesti fürdők hagyománya sem, melynek köszönhetően a történelmi Széchenyi Fürdő medencéje mellett a legelső alkalommal kerülhetett sor autós fotózásra! A Miss Tuning hivatalos hotel partnere, az Expo Congress Hotel pedig a 12. emeletén található Sky Bar területét biztosította az egyik hónap témájaként, háttérben Budapest fantasztikus éjszakai panorámájával.

"Szuper produkció készült, igazán elragadó környezetben. Az autók, amiket a Carstyling.hu - Magyar Autótuning Portál válogatott számunkra, egytől-egyig tökéletesen illettek a megálmodott sorozatba" - summázta Max Seam. A fotózásban a magyar tuning szcéna több gyöngyszeme kapott helyet, köztük egy itthon jól ismert Corrado, az egyik legszebb hazai Lada, valamint a neves autós újságíró, Bazsó Gábor Datsun 260Z versenyautója is.

Feltűntek ugyanakkor német építések is: az egyik speciális négykerekű az idei Wörthersee Tour keretei közt bemutatkozott Skoda Rapid Sport koncepció, a másik az ismert német TV-sztár, Sidney Hoffmann Volkswagen Beetle-je volt.

"Nem volt kérdés számomra, éljek-e a lehetőséggel, hogy az autóm szerepelhessen a Miss Tuning kalendáriumban. A kép lenyűgözően sikerült és igazán élveztem a Budapesten töltött napokat!" - kommentálta Hoffmann.

A Tuning World Bodensee - kontinensünk legnagyobb, kifejezetten tuning tematikájú kiállítása - kiemelt része az éves szépségkirálynő választás, valamint a győztes hölgy főszereplésével a Miss Tuning naptár elkészítése, melyre ezúttal végre hazánkban került sor.

Budapest pazar szecessziós épületei, a fürdők és a történelmi belváros utánozhatatlan hangulata szolgált fűszerként a kiadványhoz, a Miss Tuning idei partnere, a Carstyling.hu - Magyar Autótuning Portál pedig a hazai szcéna számos épített gyöngyszemét sorakoztatta fel a sorozat elkészítéséhez.

A 2014-es Miss Tuning naptár - limitált kiadásban - idén ősztől rendelhető, itthon pedig természetesen a jövő évi Autó, Motor és Tuning Show-n is kapható lesz.

A naptár fotózásának előkészítése hatalmas munkát, a megvalósítás pedig izgalmas történéseket tartogatott - minderről hamarosan egy részletes "színfalak mögötti" cikkel jelentkezünk. Addig is előzetesen jó pár werk-fotót találtok a galériában, további információkért figyeld híreinket és a www.tuningworldbodensee.de oldalát!