Íme az élő példa, hogy létezik szép tuningolt Calibra is! Ez a példány tavaly Európa TOP 50 autója között volt.

Hasonlóan a korábbi évekhez, az idei Automobil és Tuning Show nemzetközi élményanyagának több fénypontja ismét Európa legnagyobb tuning kiállítása, a Tuning World Bodensee szervezőinek köszönhetően érkezik hazánkba!

A német csapat a tavalyi évhez hasonlatosan az aktuális Miss Tuningot - ezúttal Julia Oemlert - kíséri el rendezvényünkre, aki a Miss AMTS szépségverseny zsűrijének főbírája lesz. A győztes lány jutalma nem kisebb, mint bejutás a neves nemzetközi versenyre, melynek fődíja egész éves szerződés, autó, valamint a Miss Tuning naptárfotózásával egybekötött egzotikus utazás, na és persze a mindezzel járó hírnév!

A királynő természetesen nem érkezik egyedül: ezúttal is 10 gyönyörű német autó teszi tiszteletét hazánkban, akik méltó körítést adnak majd a Tuning World Bodensee standjához. Itt pedig megvásárolhatod és akár rögtön dedikáltathatod is Juliával a Dubaiban fotózott MISS Tuning naptárt.

Klasszikus, patika germán építés, a legjobbak közül. Akarjuk őt is az AMTS-re, ugye?

Hogy a díszkíséretet milyen autók alkotják majd, részben meglepetés, részben azonban a Ti döntésetek függvénye is. Az öt legszebb autót már kiválasztották az útra, a fennmaradó jelentkezésekből pedig a 15 legígéretesebbet szavazásra bocsátották: amelyik 5 autó a legtöbb like-kal rendelkezik február 22-én 9:00-kor, azok érkeznek hazánkba március 24-26 között Budapestre, a Hungexpo-ra.

Szavazz Te is!

AZ AUTÓK LISTÁJÁT ITT TALÁLOD!

Nem kell külön semmilyen alkalmazást engedélyezned, bármit pluszban like-olnod, csak nyomj egy kedvelés az általad választott gépre / gépekre és már meg is vagy.

A nevezettek között igen impozáns gépek szerepelnek, többet láthattuk már az European Tuning Showdown indulói között is.

Amerikai vasakból sincs idén hiány

Nem kis nemzetközi felhajtás várható a németek részéről a jubileumon, melynek ez a 10 autó csak egy kis részét alkotja. Idén több, mint 15 oszágból érkeznek nagyon komoly gépek az AMTS-re, fogadjuk méltón őket március 24-26 között a Hungexpón!