Szereted az autósport varázslatos világát? Szívesen kipróbálnád magad egy Formula Renault versenyautó volánja mögött?! Ha már kedveled a Gender Racing Team-et valamelyik nagy közösségi oldalon (Facebookon, Twitteren vagy Instagramon) VAGY HA MÉG NEM!

Akkor az AMTS keretei között idén is kiállító Gender Racing egy különleges autósport élmény lehetőségével szeretne Téged megajándékozni!

Ehhez annyit kell tenned, hogy személyesen ellátogatsz a 2019-es AMTS-re és felkeresd a csapatot a Hungexpo A pavilon 103-as standján. Ott készíts egy selfiet az egyik versenyzőnkkel vagy egy képet a standról és a Gender Racing Team-et megjelölve oszd meg a Facebook és / vagy Instagram illetve Twitter oldaladon!

Valamint, ha még nem vagy a szurkolójuk, akkor kedveld, kövesd a csapatot a közösségi oldalai valamelyikén! A csapatot az idei AMTS-en így meglátogató és le fotózó szurkolók között fődíjként egy-egy Formula Renault 1.6-os tesztvezetést sorsolnak ki, melyhez a GRT egyik legjobb versenyzője lesz a szerencsés nyertesek instruktora!

Ezen kívül még kisebb GRT-s ajándékokat, valamint a Hungaroringre egy VIP versenylátogatást is kisorsolásra kerül az MNASZ Gyorsasági OB és az FIA CEZ idénynyitójára!

A játékban azok vehetnek részt, akik a közösségi oldalakra a képeket a rendezvény napjai, tehát 2019. március 22-24. között töltik fel és válnak közösségi oldalak követőivé!

Gyere, ismerkedj meg a Gender Racing csapatával, versenyzőivel, különleges sportágukkal és élvezd Magyarország legnagyobb autós rendezvényét, az AMTS-t!