Márciusban teljesen megújult formában tért vissza a Hungexpóra hazánk legnagyobb autóshowja, az UNIX-AMTS 2024, melynek utolsó napján ismét egy autó került kisorsolásra a rendezvény látogatói között. A minden porcikájában egyedi Audi A5 már a rendezvényt megelőzően, a Westend Bevásárlóközpontban épült át teljes nyilvánosság előtt, szerencsés új tulajdonosa pedig egy fiatalember, Horváth Tibor lett.

Az adminisztrációs körök lezárultával, a kabrió új tulajdonosa május közepén vehette birtokba "hivatalosan" is a járművet, az egyik első találkozó pedig a dégi Festetics-kastélynál megrendezésre kerülő IDOLZ Meet lesz, amelyre ellátogat vele. A rendezvény keretei között bárki körbejárhatja a minden átalakításában legális Audit és személyesen is találkozhat  az AMTS idei legszerencsésebb látogatójával.

Sőt, az eseményen szintén vendégünk lesz a Miss AMTS idei királynője, Ilics Szimonetta is, akivel szintén találkozhattok az AMTS standon akár egy közös fotó erejéig, továbbá csak ezen a hétvégén az AMTS limitált kiadású termékeit is akciós áron szerezhetitek be Tőle - amíg a készlet tart.

Keresd az IDOLZ-on az AMTS standját, ahol a nyertesek mellett a rendezvény főszervezőivel is találkozhatsz, akik személyesen jelen lesznek a helyszínen. 

Az IDOLZ meet

Nyolc év autós rendezvényszervezési tapasztalattal a háta mögött, az IDOLZ csapata úgy döntött, hogy szintet lép és egy inspiráló járműkiállítási élményt hoz létre, összehozva a hazai és nemzetközi kiállítókat egy elképesztően gyönyörű környezetben Magyarországon a Balaton közelében. Az IDOLZ rendkívül magas mércével, szigorú elbírálással válogatja össze a kiállított autókat, igazi példaképeket keresnek, akiket első ízben hoznak össze a Festetics-kastély környezetében. 

  • Helyszín: Festetics-kastély, Dég (térképen)
  • Nyitvatartás: 2024. május 19. 8:00 - 20:00
  • Weboldal: idolz.org