Fotó: 811design

Az Automobil és Tuning Show 2021 kiemelt partnere, a Toyo Tires egy világpremierrel, valamint a nemzetközi tuning szcéna gyöngyszemeivel készül Budapestre. Nézzünk bele a felhozatalba!

A mind az autósportok, mind az átépített járművek világában nagy hírnévnek örvendő japán gumiabroncs-gyártó nem először vesz részt az AMTS -en, Európa egyik legnagyobb tuning show-ján. Ahogyan tőlük megszokhattuk, standjukon évről-évre garantáltak az exkluzív tuningcsodák, melyeket partnereik Európa több országából hozzák el három nap erejéig hazánkba.

Az AMTS -t a teljesen megújult budapesti Hungexpón rendezik meg augusztus 27-29. között - hosszú kihagyás után ez lesz az első nagy rendezvény a teljesen megújult kiállítási központ falai között. A Toyo Tires egy Rocket Bunny GT86 Turbót, az EightEleven-Design által továbbgondolt Porschét, valamint egy Toyota GR Supra GT4 és egy Novel Racing Lexus RCF kupaautót mutat be a kiállításon.

Exkluzív premierek

Az utánozhatatlan stílusú, japán Rocket Bunny szélesítőszettel szerelt Toyota a világszerte ismert Tofu Garage építése, mely már két ízben is tiszteletét tette az AMTS-en. A GT86 Turbo első alkalommal mutatkozik be a show forgatagában, a pályaautós megjelenés mellett természetesen motorilag is ott van a szeren, az elszabadult lóerők kordában tartására pedig a Toyo Proxes Sport abroncsait választották.

A EightEleven-Design Porsche-jének mottója: „Retrót a jövőbe”: Az alapot egy 964-es modell biztosította, melynek teljes koncepciója - a kiszélesített kasztnitól, a fényezésen keresztül az egyedileg gyártott felnikig - mind a német studió saját tervei alapján készült. A görgők mellett a gép legfőbb különlegessége a teljesen letisztult, "egybe öntött" hatású kasztni, ami egy egységként foglalja magában a szélesítéseket, a küszöböket, de még a hátsó szárnyat is. A Porsche felnijein Toyo Tires Proxes R888R abroncsok feszülnek.

A japán Novel Racing két felhúzott pályaautót, egy Lexus RCF-et és egy Toyota Supra GT4-est állít ki a Toyo standján. A GR Supra GT4 a Toyota első versenyautója a GT4 kategóriában, a Lexus RCF-hez pedig számos módosítást készített a cég, többek között az aerodinamikai kiegészítőket és a sport kipufogórendszert.

Mindkét versenyautó világszerte teljesít sikeresen olyan nagy versenyeken, mint a Nürburgring Endurance Series és a 24 órás Nürburgring 24 Hours. A Toyo Tires a Proxes Slick 305/680/18 abroncsait kifejezetten ehhez a két versenyautóhoz fejlesztette ki, közülük a Lexus már csak a márkája miatt is hihetetlen exkluzív színfoltot képvisel az autósport világában - pláne egy japán cég tuningjával!

Az idei nyereményautót is a Toyo Tires támogatta

A TOYO Tires hivatalos haza importőre az Abroncs Kereskedőház (www.gumi.hu), standjukat a Hungexpo "A" pavilonjában (170. stand) találod az AMTS ideje alatt. A TOYO és az Abroncs Kereskedőház továbbá az idei nyereményautó építésének is kiemelt partnere. 

Ne feledd, a kívül-belül teljesen átalakított Mini Cooper Coupét akár Te is megnyerheted, ha felnőtt, családi, vagy VIP belépőjegyet vásárolsz a rendezvényre. További infók itt!