Örömmel jelenthetjük be, hogy a 2016-os AMTS partnerei közé lépett a FEIL (feil.hu), aki értékes ajándékokkal és meglepetésekkel készül az idei show-ra! A neves hazai gyémántgyűrű specialista rendkívül gavallér módon készül a rendezvényre, melyről nem kevesen fognak igen értékes ékszerek társaságában távozni. Nézzük, mit is kapunk a FEIL-től:

Nyerj FEIL gyémántgyűrűt a belépőddel!

Mint bizonyára mindenki tudja, az idei AMTS fődíja egy átépített BMW Z4. Belépőddel azonban már nem csak az autó, hanem egy exkluzív FEIL Gyémántgyűrű is a Tiéd lehet, melynek nyertesét rögtön az autó kisorsolása után húzzuk ki, március 20-án, délután 4-kor a Carstyling.hu Nagyszínpadán! A gyémántgyűrű egyenesen a FEIL műhelyéből érkezik az idei show-ra. Mit kell tenned, ha szeretnéd megnyerni?

Ugyanazt, amit a BMW nyereményjátékában való részvételhez: belépőddel váltsd ki és érvényesíttesd nyereményszelvényed  a Carstyling.hu standjánál és már rögtön indulsz is mindkét fődíjunkért! A pontos részleteket itt találod!

FEIL Gyémántokat nyerhetsz a színpadi közönségjátékokban is!

Tunin-Gold a kapcsolatod egy FEIL ajándék Gyémánttal!  A játék azoknak elérhető, akik a FEIL Facebook közösségének tagjai, követői a FEIL Facebook oldalának (facebook.com/feil.hu). Ez ellenőrzésre kerül a játék kezdete előtt, tehát célszerű, ha már most dobsz rá egy jó nagy like-ot! A FEIL jóvoltából, naponta egy alkalommal valódi gyémántot nyerhetsz a nagyszínpadon zajló közönségjátékainkban, az AMTS mindhárom napján! A pontos időpontokat hamarosan megtalálod programlistánkban - ezt nem hagyhatod ki Te sem! 

FEIL Gyémántgyűrűt kap a Miss AMTS győztese is!

A FEIL Gyémántgyűrű Specialista bemutatja: Miss AMTS 2016! Soha nem volt még ennyire érdemes elindulni az Autó, Motor és Tuning Show szépségversenyén: a nemzetközi Miss Tuning  döntőjére történő bejutás, a 100.000 Ft értékű MissQ utalvány mellett, a Miss AMTS szépségverseny főtámogatója idén egy exkluzív FEIL gyémántgyűrűvel is megajándékozza a szépségkirálynőt! Jelentkezni még most sem késő: részletes infók itt!

Próbáld fel Te is: készíts gyémántgyűrűs fotót a FEIL standján!

A Miss AMTS fődjaként átadásra kerülő hatalmas FEIL gyémántgyűrűt Te is felpróbálhatod, exkluzív keretek között, az AMTS és a FEIL közös sajtófala előtt. Örökítsd meg magad a gyűrűvel egy fotón, akár a Miss AMTS döntősei, vagy a Carstyling Dolls lánycsapatának társaságában!