A kezdetek óta az AMTS szerves részeként üzemelő Carstyling.hu Tuning Show 2006 óta vonultat fel évről-évre egyre több nemzetközi látványosságot az átépített autók európai palettájáról. A rendezvény mára nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb tuning show-jának, de a nemzetközi szcéna is a szezon egyik kiemelt zarándokhelyének tartja.

A Carstyling.hu Tuning Show növekedését mi sem bizonyítja jobban, mint az egyre növekvő állandó külföldi jelenlét, mely évről-évre rekordot dönt. Idén külön tuning pavilon is nyílik a rendezvényen (a "C" és a "D" csarnok), a fő csarnokban pedig ismét szenzációs nemzetközi felhozatal várható. Nézzünk egy kis ízelítőt!

Kontintensünk legnagyobb show-ja, a Tuning World Bodensee immáron harmadik éve mutat be 10 válogatott gyöngyszemet az Európa legszebb tuning autója címéért folyó European Tuning Showdown felhozatalából. Az autók mellett vendégünk lesz az aktuális tuning királynő, Julia Oemler is!

Idén a németektől további két csapat is érkezik, az egyiket partnerünk, a SONAX nemzetközi tuning gárdájából válogatták össze. A népszerű autóápoló-márka által szponzorált gépek egytől-egyig díjnyertes showautók, melyek számos címlapot megjártak már, az AMTS felhozatalát azonban még egyszer sem!

Szokásukhoz híven, ismét az egyik legbrutálisabb felhozatallal érkeznek a lengyelek, a Tuning Kingz csapatának szervezésében. A lazábban vett szabályozásoknak köszönhetően, a lengyel szcéna már évek óta hihetetlen  ütemben fejlődik, merész építéseik - legyen szó a legmárkásabb felnikről, eszeveszett fitmentről, vagy widebody szettekről - gyakran már a németeken is túltesznek. Több, mint 30 autót hoznak idén, lesz mit nézni náluk is!

Ahogyan az elmúlt évben, idén is az északi határral szomszédos partnerünk, az AMTS Slovakia hozza a legnagyobb standot a rendezvényre. Nagyon patent gépparkkal érkeznek, minderről hamarosan külön cikkben is értekezünk!

Hihetetlen gépekkel robbantak idén a csehek is. Az évek óta szépen megújuló palettát bemutató TuningCup.cz csapatához idén új partnerünk, a LowerUnited is csatlakozott, akik főként azoknak fognak nagy örömet okozni, akik a Wörthi környékén látható stílust kedvelik. Lesz néhány nagyon komoly értéket képviselő meglepetés is a felhozatalukban!

Ne feledjük az AMTS Hot Rod szekcióját sem, mellyel a Rusty Rodders csapata tölti meg az "A" pavilon egy tekintélyes szeletét. A brutál, épített izomautók között Európa öt országából láthatunk fantasztikus építéseket, melyek első amerikai sztárvendégünk, John D'Agostino tiszteletére is érkeznek hazánkba!

Jó pár külföldi csapat érkezik még hozzánk a felsoroltakon kívül, de ugyanígy lesznek hazánkban még sohasem látott magán építések egyénileg, valamint a kiállító cégek standján is. Ritka például, hogy dél-európai országból érkezzen vendégünk, de idén ilyen is lesz: ezt a PT Cruiser egyenesen Olaszországból trélerezik az AMTS-re!

Annyi biztos, hogy már csak a felvonultatott külföldi géppark tekintetében is bárki megtalálja majd a saját stílusát - újra csúcskategóriás, legnagyobbrészt itthon még sohasem látott tuning gyöngyszemekben gyönyörködhetünk március 24-26 között a Hungexpón!