Az AMTS vasárnap reggelén, az I. AMTS Park Drift Kupára regisztrált pilóták - és persze minden érdeklődő -  egy igazán tüzes bemutatót kapnak egy forradalmian új tűzoltórendszerről, FOGMAKER-ről. Érdemes lesz a reggelt a Drift pályán kezdeni!

A FOGMAKER egy megbízható, jól bevált tűzoltó rendszer, több mint 160.000 telepítéssel világszerte - és mindez a motorsport üzletágon belül kezdődött!

Mi ez a termék pontosan: Nagynyomású vízköddel oltó tűzoltórendszer kiváló hűtő hatással és oxigénelvonással, járműmotor és zárt terek védelmére.

Mit tud pontosan: A FOGMAKER tűzoltórendszer egy rendkívül finom szemcséjű és nagynyomású vízködöt terít a tűzre. Ez a vízköd hő hatására intenzív párolgásba kezd. Az intenzív párolgás hatékony hűtést biztosít és egyben csökkenti az oxigén mennyiségét a védett területen. Az oltóanyag vízbázisú, mely tartalmaz egy minimális fagyálló adalékot és egy filmképző vegyszert, amely aktiválódás után egy hártyaszerű réteget hoz létre az éghető anyagon, ezáltal meggátolva a tűz visszagyulladását.

A FOGMAKER tűzoltórendszer egyik legfőbb erénye, hogy olyan zárt terekben alkalmazható, amelyeket nehéz hagyományos, kézi tűzoltási technológiákkal elérni. A teljesen automata (áramellátástól független) működés mellett, manuális indítási lehetőséggel is szerelhető.

Honnan származik, hol készítik: 1995 a FOGMAKER International AB megalapítása és tűzoltórendszerek kínálata a versenysport világába. Svéd rendszer, a technológiát világszabadalomi oltalom védi.

Előnyök: A jármű helyzetétől függetlenül működik. Etanolhoz és metanolhoz adaptálva. Robusztus és megbízható rendszer. Gyors és egyszerű tisztítás a rendszer aktiválása után. A rendszer gyors visszaállítása. Alacsony szervizköltség – éves ellenőrzés és 5 éves szerviz. Triple Action³ – a tűzháromszög mindhárom oldalát megtámadja.

Nézd meg Te is élőben, hogyan gyújtjuk fel a drift pályát - május 29-én vasárnap, reggel fél 10-től a leláton a helyed!