Kizárólagos magyarországi forgalmazó: A-Zperformance

Az A-Zperformance az AMTS kiállításon mutatja be a Z-Performance exkluzív felni kínálatát. (A név hasonlóság véletlen!). A szemet gyönyörködtető kovácsolt, monoblokk és Flow Forged felnik azt a vásárlói réteget célozzák, amely nem csak a minőség érzetet, hanem az igazi, kompromisszum nélküli értéket keresi egyedülálló formavilág mellett. Számukra az A-Zperformance standja igazi Eldorádó lesz, ahol egyedülálló kedvezményekkel is kalkulálhatnak.   

De ki is a Z-Performance?

A Z-Performance egyedi igényekre szabott, csúcskategóriás könnyűfém keréktárcsák gyártója és forgalmazója, kínálatával, kommunikációjával és megjelenésével egyedülálló helyet foglal el a nemzetközi tuning piacon.
Története a bmwcardesign.de webáruházzal indult, majd a felnik gyártásában és értékesítésében szerzett tapasztalatokra építve 2011-ben létrehozta saját márkáját. A Z-Performance az exkluzív minőséget és a legújabb trendekhez igazodó designt helyezi a középpontba, tevékenysége a termékfejlesztéstől a tervezésen és a manufakturális gyártáson át a kiskereskedelmi tevékenységig a teljes folyamatra kiterjed. A felsőkategóriás termékpaletta BMW, Mercedes, Volkswagen, Audi, Seat, Mini, Opel, Skoda, McLaren, Porsche, Ferrari és Lamborghini márkájú, valamint japán autókhoz rendelhető felniket és kapcsolódó tartozékokat kínál.

„Egyetlen tartozék, egy új felniszett teljesen megváltoztatja az autó megjelenését!” – ez a filozófia az egyedi, tökéletes stílusra törekvés igényét kimagasló minőséggel kívánja ötvözni. A Z-Performance szoros együttműködésben van a TÜV-Ausztriával. Minden egyes termékeit szigorú vizsgálati eljárásoknak veti alá, amelyek hitelesített dokumentumokban tanúsítják a felhasznált anyagok erősségét és kiváló minőségét.

Néhány Z-Performance felni, amiért érdemes lesz felkeresni az A-Zperformance standját:

ZP.FORGED1 – Szuper könnyű, Kovácsolt, TÜV

ZP.FORGED2 – Szuper könnyű, Kovácsolt, TÜV

ZP.FORGED3 – Szuper könnyű, Kovácsolt, TÜV

ZP.01 Monoblokk – Könnyű, TÜV

ZP.09 Monoblokk – Könnyű, TÜV

Az A-Zperformance nagy szeretettel vár minden érdeklődőt kiállítási standján március 24-26 között Budapesten a Hungexpón, az Automobil és Tuning Show keretei között!

„A” pavilon, 61. számú stand