Készülhet bármilyen ütős programmal egy autós találkozóz szervezősége, a minőséget elsősorban a felvonult géppark adta látványosság fogja meghatározni. Egy átlag látogató azonban leginkább már csak a statikusan parkoló vasak közé érkezik, az egyik leggyakrabban elhangzó kérdést pedig jól ismerjük a mélyen ültetett vasak esetén: ugyan hogy jutott ez el idáig?

Utána pedig jöhet a találgatás, talán tréleren hozták, biztosan airrideos, vagy csak itt tekerték le a gewindét a helyszínen.

Nos, a prózai valóság néha egészen mást mutat, mint például a japán +81LIKE találkozón. A videó a bevonulást örökítette meg, ami legalább annyira látványos, mint maguk az autók:

A szigorúan fixes, zömében Hellaflush stílusban megültetett gépek számára a legkisebb padka is pallós mutatvány, az alváz pedig a legtöbb esetben így sem ússza meg a dolgot. Akár egy rögtönzött Speedbump Competition.

Ismerve a hazai fekvőrendőröket, például egy szabvány TESCO parkolóban aligha szerveződhetne ilyen találkozó. Vagy legalábbis több pallóval. SOKKAL többel. szétvert

Forrás: Youtube